Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Тези нагласи съсипаха любовния живот на Анджелина Джоли

Тези нагласи съсипаха любовния живот на Анджелина Джоли

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
3 от 4 Снимки
Тези нагласи съсипаха любовния живот на Анджелина Джоли
Снимка: hochu.ua

3. Страхува се от смъртта


Преди няколко години Джоли оповести, че се е подложила на операция за отстраняване на яйчниците и гърдите, защото се страхувала, че ще се разболее от рак като майка си. Според тестовете шансът бе 50 на 50, но актрисата реши да не рискува, защото се страхува от смъртта. Дали решението ѝ бе правилно, е спорно, защото влезе в преждевременен климактериум и си създаде здравословни проблеми, които се отразиха на вида ѝ.

Много хора останаха изненадани, след като Анджелина Джоли и Брад Пит обявиха развода си, понеже изглеждаха като перфектната двойка. Но според специалисти всеки брак на Анджелина е обречен на провал заради нейните нагласи.

Тя е сред най-красивите и секси жени на света, талантлива е, отдадена, грижовна и невероятна майка и въпреки това нещо непрекъснато спъва любовния ѝ живот.

Анджелина не е имала щастливо детство, а според много психолози, наблюдавали поведението ѝ, саморазрушителната ѝ енергия е силна и това се отразило на всичките ѝ връзки – от първата, до последната.

В галерията ни може да видите кои нагласи на холивудската звезда винаги водят до развод и раздяла. Джоли има проблеми с мъжете и се води от страховете си, което я прави нещастна в любовта.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати