Маникюрите, които винаги ще са модерни

Разноцветен маникюр

Ако се замислим кой сегмент от дамската мода е претърпял най-много промени, съвсем неочаквано за мнозина ще се окаже, че това е маникюрът. От консервативното оформяне на ноктите с полагането на дискретен безцветен лак до пищните нокти претоварени със смели опции и необичайни решения.

За украсяване на котките се използват разноцветни орнаменти, пера, кристали, апликации, лак за нокти. На ноктите вече може да се сложи буквално всичко.

В цялото това пъстроцветие и многообразие е наистина трудно да се ориентира човек и да намери своя тип маникюр, който да му стои добре и да удовлетворява вътрешния му усет за естетика и красота. В такъв случай най-добре е да се опре на класиката. Тя винаги ще е модерна, защото е непреходна.

Ето кои са и маникюрите, които винаги ще са модерни!

Червени нокти

Класиката е винаги на мода, затова червените нокти ще са винаги печеливша карта. Те придават неповторим завършек на цялостната визия и имат способността да превърнат обикновения нокът в шикозен, само с едно нанасяне на четката. Кораловият, малиновият и оттенъкът в цвят бордо са еднакво актуални, с тях няма опасност от грешки.

Семпло оформените нокти, обагрени в телесни тонове лак винаги ще бъдат на мода. С тях ноктите изглеждат стилни и добре поддържани. Те се съчетават с абсолютни всякакви цветове и стилове на облеклото и са подходящи за всеки повод. Този тип маникюр никога няма да бъде посрещнат с негативни реакции, защото няма качеството да се натрапва на околните.

Маникюрът в бял цвят е възможно най-подходящият за ежедневието. Тебеширено белите лакове са много актуални в момента и вървят изключително добре в съчетание с облекло в контрастно черно -бяло. Това ще остане класическа комбинация още много дълго, защото е невероятно елегантна и стилна.

Модерен маникюр за лятото

Маникюрът с фигури позволява на всяка дама да изрази себе си, като използва за основа любимия цвят лак. Ако фигурите не се получават, няма причина за разочарование, винаги ще се получи шарен маникюр, а идеята всеки нокът да бъде в различни цветове е трайна тенденция, която ще господства в лятната мода.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати