ezine.bg»Статии»Красота»Грим»Безупречни съвети за ежедневен есенен грим

Безупречни съвети за ежедневен есенен грим

Безупречни съвети за ежедневен есенен грим

Знаете, че с настъпването на по-хладните дни и смяната на гардероба от летни дрехи на есенно-зимни такива идва ред и за промяна на летния грим с такъв, подходящ за есента.

За да постигнете уникален ежедневен есенен грим и да сте в крак с времето, прочетете нашите безупречни съвети за това как да го постигнете.

Всички знаем, че гримът, който сме използвали през лятото, не е подходящ през есента. Есента със своите цветни багрила ни приканва в постигането на един страхотен грим.

Ярки червила

Позволени са ярки червила дори през деня. Единствената особеност е да комбинирате яркото червило със светъл грим на очите в тоновете на розовото или нюд/телесни цветове. Комбинацията на топли кафеникави сенки на очите и тъмно червило тип тъмно червено или бордо е предпочитана както през деня, така и през есента.

Опушен грим на очите

Безупречни съвети за ежедневен есенен грим

Когато казваме опушен грим, със сигурност не визираме класическия такъв, при който се използват черни нюанси, а на такъв грим със светли цветове. Тук са позволени всички нюанси, които ни предлагат есенните багрила: розово, кафяво и други в по-светлите си гами. Предимството на опушения грим в светли нюанси е, че могат да се използват както за през дена, така и като вечерен грим, който може да допълните с малко блясък.

Комбинация розово-златно

Това е водеща в тенденцията за есенен грим. Освен че тази комбинация е мека и елегантна, тя ще пасне идеално и на тези, които все още имат тен от лятото.

Омбре устни

Безупречни съвети за ежедневен есенен грим

Омбре устни в минимум 2 нюанса са предпочитан начин за подчертаване на устните през есента. Плавното преливане е от важно значение за постигане на уникален завършек на есенния грим, като можете да наблегнете и на блясък по средата на устните, а останалата част остане матирана.

Тъмни вежди и светли сенки

Незаменимото правило през есента. Този сезон позволява потъмняването на веждите като се акцентира върху тях, а клепачите са в неутрални тонове.

Кафявото е винаги на мода

Безупречни съвети за ежедневен есенен грим

Кафявата гама, освен че нежно подчертава женската красота, е и лесна за нанасяне при начинаещи. Оцветете очите си нежно в цвят от кафявата гама и подчертайте с очна линия. Използвайте кафява спирала. Устните могат да са в бронзовата гама, но както вече казахме - есента ни позволява използването на ярко червило.

Запомнете:

☆ Най-важното правило е правилната комбинация на светло с тъмно.

☆ Ако очите са в тъмната гама, устните задължително са в светлата.

☆ Ако веждите са тъмни, сенките за очи трябва да са отново в неутрални цветове.

☆ Ярките сенки за очи допринасят за нанасяне на по-неутрално червило, а яркото червило задължава нанасяне на неутрални сенки за очи.

☆ И разбира се, за да постигнете красива есенна визия, се съобразете с цвета на очите и кожата и така ще получите своя уникален есенен ежедневен грим.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати