Как да оформите перфектно веждите си само в три стъпки

Вежди

В днешно време имате много възможности, които можете да използвате, за да промените формата на веждите си, като фотошоп и компютърни програми, при които не се нуждаете от кола маска. Но това са методи, при използването на които ще получите само хубава снимка. Те не работят, ако имате намерение да присъствате на специално парти.

Няма място за притеснение. Можете да се сдобиете с перфектно оформени вежди само в три стъпки.

Това, което правят повечето жени, е да пробват форма на веждите, която са видели, че стои добре на някой друг. Не бързайте да правите това. За всеки различен човек има различна форма на веждите, която му подхожда. Ако искате да имате перфектните вежди, то помнете, че за всеки човек това е формата, която следва естествената форма на лицето.

Помнете да не изтънявате веждите си прекалено много. Винаги трябва да имате достатъчно косъмчета. Този ефект е търсен от много супер модели. Тази година тенденцията при оформянето е да имате дебели вежди. С колкото по-близка до естествената им форма ги оставите, толкова по-добре.

Ето и предложение как да оформите веждите си по възможно най-добрия и най-бърз начин.

Оформяне на Вежди

След като сте премахнали излишните косъмчета и сте придали желаната основна форма на веждите, ги срешете внимателно със специална четчица. Това е първата стъпка.

Втората стъпка е подчертаването. След сресването на веждите, ги подчертайте, като използвате молив, който е с един тон по-светъл от цвета на кожата ви. С него нанесете плавна линия под долния контур на веждата, а с молив за вежди подчертайте първия ред косъмчета. Така ще получите по-резки и отличителни вежди.

Третата стъпка е оцветяването. Потъмнете веждите с молив, но внимавайте – не използвайте прекалено тъмна боя, а се придържайте към естествените нюанси.

Някои жени използват спирала за мигли, за да постигнат много тъмен цвят, но това не е необходимо. Предлагат се много продукти, разработени специално за оцветяването на веждите.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати