ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Ура! Направиха алкохол, който подмладява

Ура! Направиха алкохол, който подмладява

Алкохол за подмладяване

Британска дестилерия твърди, че е създала джин, който не само че с нищо няма да навреди на кожата ви, но и ще ви помогне да се подмладите с няколко години.

Алкохолът вече се предага от верига хотели във Великобритания и много жени си я поръчват с надеждата кожата им да стане по-гладка и жизнена.

Полезният джин носи името Anti aGin, което от английски език може да се преведе като джин против остаряване.

Той е обогатен с колаген и антиоксиданти, за които е доказано, че забавят стареенето на кожата. Джинът все пак е алкохол и е с 40% алкохолно съдържание.

Освен колаген и антиоксиданти напитката е богата и на други полезни за кожата продукти като лешниково масло, лайка, зелен чай, билките готу кола и кориандър.

Билката готу кола е тайното оръжие на джина, понеже проучванията са установили, че намалява стареенето на кожа в резултат на излагането на слънце, а и помага при борбата с целулита.

Създателите на джина казват, че продажбите му непрекъснато растат, защото клиентите не се притесняват, че с него могат да злоупотребят, защото кожата им ще засияе след няколко напитки.

Подмладяващият джин се продава в 13 хотела и сайта drinksupermarket, като струва 51 долара за бутилка от 700 милилитра.

Подмладяване

Все още обаче не е известни колко трябва да изпиете, за да заличите следите на времето. Ясно е обаче, че миксът между съставките в алкохола го прави по-полезен от останалите, които търговската мрежа предлага.

Проучванията са категорични и че умерената консумация на алкохол ще ви подмлади по-сигурно от отказа на алкохолни напитки. Не бива да прекаляваме, но не бива и да се отказваме от чаша вино или бира, защото те са много полезни за красотата и здравето, категорични са изследователите.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати