Най-честите грешки, които допускаме при свалянето на грима

1 от 5 Снимки

1. Триете лицето си прекалено силно


При отстраняването на сенки, спирала и черен молив от очите, някои дами са свикнали да прилагат прекалено груба сила, а това е напълно ненужно. В следствие на триенето кожата се се зачервява и уврежда, а миглите падат. Истината е, че можете да си спестите всички това. Когато използвате качествени почистващи продукти, гримът се отстранява и без голям натиск от ваша страна, а кожата остава все така чиста и здрава.

Когато иска да изглежда добре, всяка от нас малко или много посяга към средствата за разкрасяване. Но за да бъде свежа и отпочинала кожата на лицето ни, трябва да подхождаме с внимание не само към гримирането, но и към свалянето на фондьотена, пудрата и всички разкрасяващи мазила.

Знаем ли обаче, че и премахването на макиажа си има определени тънкости и че ако не ги спазваме, можем съвсем несъзнателно да навредим на кожата на лицето, която е изключително нежна и деликатна?

В следващите редове ще видите кои са най-честите грешки, които допускате, отстранявайки козметичните продукти от кожата си и ще разберете как да ги избягвате.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати