Невероятна смес от хималайска сол и лимон лекува главоболието

Невероятна смес от хималайска сол и лимон лекува главоболието

Вълшебна смес от хималайска сол и лимон лекува и най-силното главоболие. Мигрената вече не е сред проблемите, от които трябва да се боите.

Състоянието на мигрена понякога е толкова сериозно, че може да се отрази на цялостното ни състояние и да ни извади от кондиция за дълго. Болката влияе на всички работни и лични ангажименти, настроението и ежедневните навици. Характеризира се с няколко основни симптома - главоболие, продължаващо повече от ден-два, замайване, гадене, болки в челото и позиви за повръщане, както и повишена чувствителност към миризми и звуци.

Пристъпите при страдащите от мигрена са циклични. Те обикновено биват предизвикани от определена ситуация. Няма точен механизъм, по който се активизира болката при мигрена. Сред най-честите фактори, които могат да я възбудят, са преумората, напрежението, алкохолът, липсата на сън, стресът, проблеми със синусите, алергии, депресии, дехидратация и липса на основни минерали.

Невероятна смес от хималайска сол и лимон лекува главоболието

За щастие на всички, които са засегнати от неприятната мигрена, има лесен начин за справянето с пристъпите. Това е уникална напитка от натурална хималайска сол и лимони. Тя облекчава болката и спазмите, както и намалява времето на протичане на пристъпа. Ето как да си я приготвите:

Продукти: Сок от 1 лимон, 2 ч.л. хималайска сол, 1 чаша вода

Начин на приготвяне: Всички съставки се смесват. Полученото се приема наведнъж. В следващите няколко минути спазмите и гаденето започват да отшумяват.

Невероятна смес от хималайска сол и лимон лекува главоболието

Приетата хималайска сол действа като регулатор на хидратацията в организма. Тъй като предизвиква леко задържане на течностите в тялото, тя спомага усвояването на минералите в нея, както и витамините в лимона. Тя помагат за отпускането на претоварената нервна система, както и болката.

Уникалната смес помага не само при мигрена. Тя алкализира тялото, което от своя страна извежда токсините от стомашно-чревния тракт и кожата. Напитката стимулира имунната система, понижава кръвната захар и дарява организма с голямо количество минерали и микроелементи.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати