Какви са секскуалните фантазии на мъжете

Шведска тройка

Както мъжете, така и жените имат сексуални фантазии. Обикновено за тях причина е високото либидо. Колкото повече фантазии – толкова по-добър е секса, особено за жените. За тях това е не само физически, а и до голяма степен психически акт.

При мъжете фантазиите са коренно различни – те си представят конкретни случки, или места, докато жената често пъти си представя само усещането, пламъка, докосването, емоцията.

Една от най-честите фантазии на мъжете е секс с повече от една партньорка. Ако той си представя в пълни подробности случката – вижда всеки детайл у жената и точно това го възбужда повече, то при жената повече внимание се отделя на чувството, без то да има конкретна визуализация на самия акт.

Интересна част от мъжките сексуални фантазии е липсата на външни фактори. За тях морето, гледката, лунна светлина, не са от значение. Всъщност, за някой мъже те имат значение, забелязват ги, но при фантазиране, това е последното нещо, което виждат.

секс на плажа

Голяма част от мъжете обичат да бъдат доминантни във всичко, включително и в секса. Мечтаят да покорят своята жена, да я накарат да изпълнява всяко тяхно желание.

Мъжете най-често си мечтаят да могат да бъдат с жена винаги, когато си пожелаят, без да има нужда от някакви ограничение или без да се съобразяват с това къде са.

Затова сексуалните желания като в асансьор, в киното, в тъмна уличка, клуб (дискотека), офис и други влияят много на либидото им. Най-честите мъжки блянове са свързани с места, където има риск да бъдат уловени.

Понякога мъжките фантазии са свързани и с различни роли – това важи и за двата пола. Обличането в различни костюми действа много разпалващо и на жените, и на мъжете.

Сексуалните фантазии на мъжете в никакъв случай не означава, че те искат и търсят само това от жената. Всеки, независимо от пола, има в главата си блянове, които вдигат либидото му и в това няма нищо лошо. Сексуалните фантазии са начин на всеки да избяга за малко от реалността.

Рейтинг

5 6
4 1
3 6
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
iveta
iveta
27.09.2012 01:06
А как ще реагирате,ако партньора Ви ви каже,че иска да уринирате върху пениса му,докато правите секс?
Това поредната мъжка фантазия ли е?
1
0
Анонимен
Анонимен
23.04.2018 00:19
spored men - da, ako go svurzva podsuznatelno s jenskoto eqkulirane....ako ne, ima (izvrateni) hora, koito po princip obichat da se urinira varhu telata im, kakto i sluchaite sus stranni fetishi
0
0