ezine.bg»Статии»Интимно»Пенис 14 см в покой е най-красив

Пенис 14 см в покой е най-красив

Пенис

Най-красивите пениси са с дължина 14 сантиметра, като учените, които са установили това, поясняват, че става дума за мъжко достойнство в състояние на покой. Проучването е дело на специалисти от Националната академия на науките в САЩ.

В изследването са участвали жени, чиято задача е била да оценят няколко мъже въз основа на физическите им дадености и размера на половия член.

Неправилно е да се смята, че колкото по-голям член има мъжът, толкова по-симпатичен става той на жената, допълват учените, като се позовават на резултатите от проучването. Специалистите открили т.нар. пределни граници, като всичко под или над тях е определяно като съответно малък и грамадански размер.

Установен е и диапазонът, който може да бъде наречен най-красивият, смятат американските учени. Размерите в рамките на този диапазон могат да бъдат определени и съотнесени към категорията идеален размер. Идеалната дължина на пенис, който е в покой, според дамите варира между 12.8 и 14.2 см.

Тъй като мъжкото достойнство е било оценявано от дамите в състояние на покой, учените са категорични, че гордостта на господата е определяна по-скоро естетически, отколкото физиологически.

Секси мацка

Поредното изследване за значението на половия член доказва, че размерът действително е важен, но пък господата с прекалено големи пениси не са особено харесвани от нежния пол. Мъжете, които били с грамадански пениси, се оказали не толкова симпатични в лице.

От изследването става ясно, че не многото сантиметри, а по-скоро точните са по-важни за дамите, убедени са американските специалисти.

Според друг американски специалист – неврологът доктор Алън Хирш, сред най-възбуждащите аромати за мъжете е шоколадът. Този аромат стимулира мозъка на господата, допълва специалистът. Още по-харесвани за мъжете били миризмите на печено телешко месо и пица.

Тези миризми увеличавали притока на кръв към пениса, категоричен е доктор Хирш. В списъка с най-възбуждащите за господата аромати се нареждат още пуканките, тиквеникът, поничките, женското биле и др.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати