Ето как се прави тест за бременност само с паста за зъби?

Паста за зъби

Употребата на тест за бременност от аптеката е един от най-бързите и лесни начини една дама да разбере дали очаква дете, или не. Въпреки това има най-различни причини, поради които някои жени не могат да се сдобият с подобен артикул.

Но дори и тогава не бива да се отчайват, защото има и други нетрадиционни методи, с които може да се направи проверка. За тях не са нужни никакви специални продукти, а просто подръчни средства, присъстващи във всеки един дом.

Точно такъв е и своеобразният тест за бременност за паста за зъби, която всяка дама може да си направи сама у дома, когато се съмнява, че е заченала. За него трябва да се сдобие с паста за зъби, която е напълно бяла, и две чисти бурканчета.

Тестът трябва да се извърши в ранните часове на деня и с първата урина на жената, като за случая ще са ѝ нужни петдесет милилитра от течността. Тя трябва да бъде събрана в единия буркан.

В другия празен съд трябва да се постави 1/4 от тубичката с паста. След това трябва към пастата да се добави малко количество от урината и полученото да се разбърка с чист предмет. После се излива още от урината и отново съставките се миксират.

Тази смес се оставя така пет минути, след което се проверява цветът. Ако пастата не е придобила син нюанс, то не е налице бременност.

Но ако пастата е променила баграта си и е започнала да се пени, то тестът е положителен /реакцията се дължи на хормон на бременността в урината, който е влязъл в контакт с пастата/.

Тест за бременност

Не можем да ви гарантираме, че горепосоченият метод за проверка на бременност върши работа на сто процента, но някои западни таблоиди го посочват като ефективно средство за тестване на дамите.

Все пак, ако имате съмнения, че очаквате дете, добре е да се консултирате с гинеколог и да си направите кръвни изследвания, които са по-точни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати