Какъв е правилният подход към жената?

Какъв е правилният подход към жената

Силата на привлекателните мъже се крие в това, че те не само изглеждат отлично, но също така са умни и осигурени. Разбира се, това са само част от качествата, които привличат жените.

Днес има много семинари, свързани с невролингвистичното програмиране на жени или така нареченото прелъстяване на слабия пол.

Ако обаче искате сериозни отношения и си търсите половинка за създаване на семейство, тогава ще се наложи да вложите много повече усилия, за да спечелите жената на сърцето си.

Така например едни жени могат много да ценят забавния характер на мъжа до нея, докато други да търсят сериозен мъж. Всичко е относително и конкретна формула не съществува, но все пак има някои насоки, които ще ви помогнат да впечатлите жената, която харесвате.

Ето някои съвети как да подходите към жената, обект на вашите желания.

1. Не бъдете нагли

Направете добро първо впечатление на жената

Погрешно е схващането, че истинските жени, които вече са улегнали и искат сериозни отношения, търсят в половинката си само силни мускули или така наречения мъж мачо. Разбира се, че не бива да се лигавите, но и наглостта няма ви помогне да спечелите дамата на сърцето си. Постарайте се да направите добро първо впечатление, защото това е много важно.

2. Отличете се от тълпата

Разбира се, че в идеалния си вариант е добре да направите някаква неочаквана и дори геройска постъпка. За да го направите, ще се наложи да включите фантазията си и да измислите нещо, което ще накара сърцето на жената да се бие учестено.

3. Погрижете се за визията си

Не може да очаквате, че една истинска дама ще хареса мъж, който ходи с изцапани обувки или намачкани ризи. Важно е винаги да изглеждате добре, затова преди да излезете на първа среща с жена, отделете достатъчно внимание на облеклото и външния си вид като цяло.

4. Покажете сериозни намерения

Жените започват да мислят за създаването на семейство много по-рано, отколкото предполагате. Именно затова трябва да изглеждате силен, надежден, отговорен и трудолюбив мъж в очите на жената. Тя трябва да усеща, че може да ви има доверие и че вие ще сте нейна опора във всяка една ситуация.

5. Не забравяйте романтичните жестове

Това не означава, че трябва да изненадате жената до вас с последен модел телефон. Подаръкът може да е просто символичен, но жената трябва да усети, че вие искате да я зарадвате. Малките позабравени мили жестове олицетворяват правилното отношение към жената.

Изненадайте жената с мил жест

Отваряйте вратите пред нея в ресторанта или колата, казвайте ѝ колко добре изглежда и така нататък. Дори и да ви звучи банално, жените обичат тези малки, но важни за тях знаци на внимание.

Не е толкова трудно да впечатлите една истинска жена, но е важно да полагате усилия за това. Ако мислите как да намерите подход към една жена, не забравяйте, че трябва да бъдете себе си, а не да се преструвате на такъв, какъвто не сте.

Да излъчвате увереност в своите способности, да бъдете интересен и необикновен, както и да сте спретнато облечен и винаги да изглеждате добре. Бъдете сигурни, че такъв мъж не може да остави равнодушна нито една жена.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати