Връзката между жена Лъв и мъж Телец

Връзката между жена Лъв и мъж Телец

И Телеца и Лъва имат тенденция да се държат за връзките си силно. Обикновено тази връзка трае по-дълго, отколкото много други, тъй като и двамата ценят лоялността и предаността, и двамата могат много да дадат един на друг.

Един мъж Телец е в основата на спокоен и съставен човек, който винаги е готов да поеме отговорности и да изпълнява задълженията си. Трудолюбив мъж, който вярва в реалността и е почти винаги разумен и уравновесен. Той може да покаже, груба сила и агресия, когато се разгневи, но това е рядкост. В една връзка, той се нуждае от постоянна лоялност и обич, за да се увери, че той е обичан и ценен. Но той е упорит и неговите планове и амбиции не могат да се променят за всеки, включително и за любимата му жена.

Една жена на Лъв е много щедра, изтънчена жена с всички красоти на жена в аурата си. Тя е роден лидер и обикновено върви гладко в нейното обкръжение, ако нещата са в съответствие с нейната воля и потребности. Тя винаги иска да бъде на върха, на властта и контрола. В една връзка, тя се чувства обичана чрез постоянната нужда от похвали и комплименти. Тя уважава своят мъж Телец, но в същото време очаква същото уважение от негова страна.

Една жена Лъв винаги прави горда половинката си Телец, който обича да се възхищава и да се грижи за своята дама. Тъй като тя има доста сходна с неговата лоялност, тя го кара да се чувства сигурен и обгрижван. Тя винаги стои до него и го кара да се чувстват горд от двамата и от собствения си напредък. Тя е достатъчно топла, завинаги да го направи щастлив в отношенията. Но жена Лъв е лидер и почти винаги има тенденция да се налага над лоялността и търпението на Телеца. Това може да създаде разпри и тревоги сред тях.

Мъжът Телец е бавен и предпазлив, дисциплиниран и практичен. Той има огромна воля и самодисциплина. Той е един човек, който кара своята лъвица да се чувства страхотно както в личен, така и в професионален план. Той отговаря на всички нейни финансови нужди и заедно с това я дарява с много любов, похвали и молитви.

Тя просто се нуждае от любов и цялото внимание на половинката си като осъзнава, че нейният мъж жадува само за лоялност и преданост. Когато връзката им укрепне двамата стават изключително способни да дават и получават любов. Тяхното единство е благословено от природата и те са в такъв унисон и страст, че те действително не се нуждаят от никой друг, след като са заедно.

Сексуалната интимност на Телеца и Лъва е единствена по рода си. Той има много дълбок и богат вкус на чувственост, докато тя има много силен и страстен аромат на сексуалност. Той е дълбоко романтичен със страстната му жена Лъв. И двамата имат високи изисквания в сексуалната връзка и въпреки, че правенето на любов е лишено от въображение, тя все още е силна и достатъчно силна, за да накара жената да се чувства удовлетворена, в замяна на което той получава най-прекрасните нейни ласки.

И двамата ще постигнат сексуална хармония, след като са сигурни в лоялността си един към друг и предаността, която те обикновено изпитват чрез тяхната физическа интимност. Винаги има вълнение във физическата им връзката и двамата обожават начините, по които те дават физически символи на любовта един към друг, което прави връзката им по-силна и по-интимна с всеки изминал ден. Жената Лъв е точно типа, който ще изпълни всичките му неизказани желания. Тя е дива лъвица в леглото и е щастлива да проучи всичките физическите аспекти на секса от него, без колебание, което го прави изключително чувствено изживяване.

Рейтинг

5 23
4 13
3 8
2 6
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
диди
диди
27.05.2015 02:41
Аз не съм от най-щастливите лъвици с мъж телец...
7
4
сиана
сиана
22.02.2014 22:59
красота и щастие!
7
0
Лина
Лина
28.12.2013 20:10
Ехааа и аз и аз съм съгласна!
7
1
Цецка
Цецка
18.11.2013 22:12
Напълно ще се съглася с написаното.Аз съм една изключително щастлива лъвица до моят телец!
13
2