ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Връзката между жена Козирог и мъж Телец

Връзката между жена Козирог и мъж Телец

DesislavaDesislava
Новак
17782
Връзката между жена Козирог и мъж Телец

Mъжът Телец и жената Козирог ще се намерят в един миг на хармония и в крайна сметка ще споделят една дълготрайна връзка. Когато Бика и Козата се чувстват сигурни в присъствието на другия, ще споделят взаимно доверие и обич. На всички фронтове - финансови или романтични, емоционални или физически, те ще се допълват взаимно. Двойката ще се топли от силата на любовта, като винаги ще бъдат един зад друг.

Мъжът Телец и жената Козирог предпочитат стабилността в живота и във всичките и аспекти, включително, в любовния живот. Малките битки между тях, породени от незначителни причини няма да създадат дистанция в отношенията им, тъй като и двамата са готови да се посветят на нещо по-висше от индивидуалната нужда. Всяка важна емоционална реакция може да се изключи, когато мъжът Телец и жената Козирог са заедно начело на нещата.

Характерът на мъжа Телец е такав, че той се грижи много за своите земни притежания, като пари, кола и т.н. Това обаче не означава, че мъжът Телец не може или не е в състояние да се грижи за своите човешки взаимоотношения. Повечето от изправените пред трудности Телци, се проявяват по-скоро по отпуснат и пасивен начин. Телецът мъж предпочита твърдия и равен терена в живота.

Жената Козирог от другата страна има по-различен подход към живота. При нея определено няма място за трогателен избор или объркване по отношение на вземането на всички решения. За нея това е лесно и тя никога не се разкъсва между две решения или два избора. Жената Козирог има огромен фокус към целите си и не позволява нито един аспект от живота си да има отрицателен ефект върху другите. Телецът мъж и една жена Козирог в интерес на истината ще се допълват взаимно, тъй като имат някои сходства в природата си.

Мъжът Телец обаче е малко по-сълзливо сантиментален и от двата знака той има по-емоционална и по-мека страна на своята личност. Комуникацията е много важен аспект на всяка връзка, а при тях много пъти тя липсва. И двата знака си подхождат без съмнение, но и двете личности са изправени пред проблеми с това как да изразят своите емоции един към друг, а това може да доведе до проблеми в бъдеще. Мъжът Телец ще трябва да отстъпи в емоциите си малко, за да може жената Козирог да реализира своята гледна точка. Тази връзка има една добра съвместимост, която вещае едно дълго съвместно бъдеще.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 6
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати