Какъв е мъжът с черни очи

Флирт с мъж по интернет

Очите често се приемат като "прозорец към душата" и са важна част от нашата личност, индивидуалност и характер. Нашите лицеви и други функции на тялото заедно с цвета на очите имат известна роля, свързваща се с нашите нагласи и оказващи известно влияние върху личността на конкретния индивид. Различните проучвания са показали, че цвета на очите оказва влияние върху нашата личност и диктуват поведението ни до известна степен.

Нека да разберем какво е въздействието на цвета на очите и по-точно на мъжките, черни очи.

Мъжете, които имат черен цвят на очите, често се разглеждат като надеждни, сигурни и отговорни. Те не обичат да говорят много за себе си и са известни също със голямата си духовна сила. Затова те най-често са определяни като потайни хора. Въпреки това те са страстни и оживени, което е добре.

Те не оставят приятелите си в нужда, а винаги са до тях. Чернооките са оптимисти и няма да се спрат, когато те трябва да докажат и да направят нещо за себе си и за другите. Те знаят как да показват своите стойности и качества пред всички останали.

Мъжете с черни очи, често се идентифицират като мъже със силен характер. Този невероятен цвят на очите говори за страст и нежност.

Мъжът с черни очи много често е честен, доверчив, грижовен, остроумен човек, който се радва на тихото време, дълги разходки, приятни и романтични вечери, филми, уикенд пътуванe, театър, дълбоки и съществени разговори.

В 70 процента от случите представата му за добре прекарано време е вечеря, танци или просто тиха вечер у дома. Черноокият мъж обича комуникацията и тя е много важна за него.

Той винаги е в състояние да бъде "себе си", а не да се прави на някой, който не е. Обича приятното чувство за хумор и добрата компания. Мъжът с черни очи е индивид, който търси някой, който е може да определи като "сродна душа" със сходни интереси и разбирания.

Тези мъже са гъвкави и готови да правят нови неща и са много добри слушатели. Честността е много важно за тях, тъй като те са верни на партньора си. Предпочитат да намерят човек, който да им бъде приятел, на първо място и сродна душа във времето.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати