ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Заболявания според зодиакалния знак

Заболявания според зодиакалния знак

Хороскоп

Както всички сме чували, зодиакалният знак разкрива много черти от характера на човек. Според астролозите обаче нашата зодия може да ни подскаже и към какви заболявания е податлив организмът ни. Ето за какво трябва да внимават представителите на отделните зодии:

Овен

При представителите на тази зодия уязвимо място е главата. Те често страдат от главоболие и проблемни зъби. Овните не бива да преуморяват очите си.

Телец

Телците могат да се похвалят със здрав стомах, но пък те трябва да внимават за проблеми с долните дихателни пътища.

Телец

Близнаци

Представителите на тази зодия имат проблеми с нервната система. Те обаче често страдат и от хронична кашлица, простуда, бронхит и тендинит.

Рак

Раците са спокойни личности и затова нямат проблеми с кръвното налягане. Те обаче трябва да внимават за възможни бъбречни заболявания.

Лъв

Слабите места на тази зодия са сърцето и гърбът. Най–често можете да чуете представител на зодия Лъв да се оплаква от сърдечни неразположения, сърдечен ревматизъм и сърцебиене.

Дева

Везни

Девите трябва да са много внимателни с начина си на хранене, защото в по–късна възраст нездравословното хранене може да им причини проблеми със сърцето и наднормено тегло.

Везни

Везните не са застрашени от здравословни проблеми с жлъчката, бъбреците и белите дробове. Те обаче често се стресират и това ги прави податливи на много други болести. Везните трябва да следят и кръвната си захар.

Скорпион

Скорпион

Скорпионите подобно на Везните също се влияят от стреса, който уврежда нервната им система. При жената Скорпион често се наблюдава нередовна и болезнена менструация.

Стрелец

Представителите на този зодиакален знак са предразположени към заболявания на черния дроб и венците. Те често страдат от ревматизъм и остеопороза.

Козирог

Заради нездравословния си начин на живот Козирозите имат проблеми с кръвното налягане, обмяната на веществата, черния дроб, жлъчката и холестерола. Също така са предразположени към артрит и остеопороза.

Водолей

Представителите на зодия Водолей най–често имат проблеми с белия дроб. Водолеите също така страдат от разширени вени и подути крайници.

Риби

Поради прекалено чувствителната си натура понякога Рибите имат отслабен имунитет, което пък е причина за редица заболявания при тях. Слабите места на Рибите са черният дроб, червата, жлъчката и бъбреците.

Рейтинг

5 1
4 5
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати