ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Какво прави Той, когато Тя го зареже

Какво прави Той, когато Тя го зареже

Тъжен мъж

Да те зарежат не е приятно за никого. Има много съвети за това как една жена да се справи с депресията след нещо подобно. Истината е, че много по-често жените зарязват мъжете. Свикнали сме обаче да забравяме за тези наранени представители на силния пол.

Докато една жена страда със седмици и се старае да ангажира колкото се може повече хора с емоционалното си състояние, то мъжете мълчат и действат. Много по-продуктивно за тях е да вложат енергията си в нещо, което да ги разсее от тъгата, отколкото да седнат и да ронят безутешно сълзи. Ето какво може да направи един мъж, когато Тя го зареже:

Фитнес. Освен мъка, това да те зарежат може да предизвика и чувство за гняв и омраза. Това може да подсили желанието ви да си го върнете. Какво по-добро от това да се стегнете и да изглеждате по-добре от всякога. Запишете се на фитнес, оформете секси тяло и ѝ покажете какво е изпуснала.

Нова визия. Освен тялото, може да подобрите състоянието на гардероба си. Ако не сте добри в шопинга, най-добре помолете приятел с набито око да ви помогне при избора на дрехи. За да е пълна трансформацията, може да промените и прическата си. Задължително качете крайния резултат в социалните мрежи и се надявайте Тя скоро да го види.

Пътуване. Когато останете сам разполагате с доста повече време отпреди. А понякога и с повече финанси. Съберете се е приятели и отидете на място, където никога не сте били. Трупайте красиви спомени и гледайте само напред.

Раздяла

Коренна промяна. Раздялата е време за равносметка. Преценете какво не харесвате в живота си и го променете. Обновете портфолиото си и потърсете нова работа – когато сте съсредоточени и целенасочени в това, което правите, резултатите не закъсняват.

Нов дом. Освен работата, може да промените и местоживеенето си. Някои мъже дори предпочитат да се преместят на стотици километри, за да са далеч от бившата. Това коренно ще промени животът ви и ще ви отвори очите за всички пропуснати до момента възможности.

Помощ от приятел. Приятелската помощ е наистина важна при разделите. Ако се случи да изпаднете в депресия, самосъжаление и постоянно посягате към телефона, за да звъннете на бившата, трябва да имате поне един верен приятел, който да ви откаже от всичко това. Не спирайте да излизате, срещайте се с нови жени. Не е нужно веднага да се хвърляте в нова връзка, просто се забавлявайте.

Избягайте от рутината. Ако не обичате шумните компании, за вас е най-добре да се откъснете от всичко познато. Наемете вила в планината, изключете телефона и останете сами. Ако сте творческа натура, може да излеете чувствата си на белия лист.

Когато признаете истината за случилото се пред себе си и откриете собствените си грешки, много по-лесно ще се съвземете. Подобни упражнения за работа с вътрешното Аз ви помагат да се самоусъвършенствате и да станете по-добри хора.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати