Разгадай го по пръстите на краката!

Пръсти на краката

Според едно древно учение можем да разберем много за характера на един мъж само по пръстите на краката му. Разгледайте ходилата на вашия любим и разгадайте най-съкровените му тайни с помощта на следващите редове.

Ако любимият ви може да се похвали със симетрично подредени пръсти, чиито върхове образуват заедно хармонична линия, това говори, че той е стойностна личност, която държи не обещанията си и проявя сериозно отношение към своята партньорка. Освен това обича реда и определено не би се зарадвал да съжителства с разхвърляна половинка.

Ако малкото пръстче крака му е някак невзрачно и почти незабележимо на фона на останалите четири пръста, това подсказва, че този мъж е голям мечтател и понякога е доста наивен. Такива господа гласуват много голямо доверие на партньорките си, но нерядко биват наранени от тях.

Ако пък палците на краката му са доста по-развити от останалите пръсти, пред вас стои мъж, който владее дар слово и знае как да го използва, когато иска да постигне целите си. Понякога тези чаровни бъбривци са склонни да дават големи обещания, за да впечатлят обекта на симпатиите си, но в последствие забравят за думите си.

Ако мъжът е с квадратни или триъгълни краища на палците на краката си, то вероятно е по-затворен човек, който има нужда от време, докато се разкрие пред вас. Но пък успеете ли да спечелите доверието му, пред вас ще се разкрие едно много сърдечна и приятна личност.

Крака

В случай че човекът, от когото се интересувате, има бучка или друго образувание на големия си пръст, то той е гъвкава личност, която се нагажда в различните ситуации. Той обича промените и няма проблем често да сменя работата или местонахождението си.

Ако показалецът на крака му е по-развит от останаите пръсти, си имате работа с човек, който държи на честта си и определено се интересува как изглежда в очите на околните. По-развитият среден пръст пък показва, че той кипи от енергия, обича забавленията и флиртовете.

Ако пък безименният му пръст се откроява най-силно на фона на останалите, значи човекът пред вас обича контактите, лесно завързва разговори с непознати и най-вероятно има доста жени в приятелското си обкръжение. Развитото малко пръстче на крака може да подсказва за потиснати страхове и неприятни случки в живота.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати