Класацията! Коя е идеалната жена според зодията

1 от 12 Снимки

12. Близнаци


Дамите от тази зодия са на последно място не защото не са красиви. Те отричат всички еталони и стандарти и изглеждат така, както сами решат. Живеят и се радват на живота, без да претендират, че са първи. Често не се вписват в общоприетите стандарти на женственост, но винаги намират този, който да ги оцени подобаващо.

Критериите за това каква трябва да е перфектната жена, се менят както с годините, така и с мястото, на което се намирате. Все пак има няколко универсални правила, които ако една дама съчетава в себе се, може да бъде наречена перфектна.

Всеки ден излизат нови и нови изследвания относно това какво предпочитат мъжете. Някои предпочитат руси, други – слаби, а трети не много умни дами. Всички усилия са излишни – може да разберете дали тя е перфектната само по зодията.

Зодиакалният ни знак говори много за същността ни. В зависимост от това кога сме родени, редица от качествата ни са предопределени. Всички жени са различни, но в същността им са залегнали качества, заложени именно от знака, под който са родени. Той ги прави такива, каквото са – идеални или не чак толкова перфектни.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати