Вдъхновяващо! Виж смайващото отслабване на тази затлъстяла двойка

1 от 3 Снимки
Вдъхновяващо! Виж смайващото отслабване на тази затлъстяла двойка
Снимка: Instagram

Млади влюбени удивиха света и самите себе си, след като предприеха предизвикателството да отслабнат. Трансформацията, която двойката претърпява, е толкова вълнуваща, че накара близо 500 000 души от целия свят да я последват в социалните мрежи и да се вдъхновят от постиженията ѝ. Запознайте се с Дани и Лекси Рийд, които доказват, че с любов, подкрепа и дисциплина всичко може да се постигне.

Дани и Лекси са младо семейство от САЩ. След като сключват брак, би трябвало те да са на седмото небе от щастие. Те обаче не могат да се насладят пълноценно на съпружеския живот, защото са затворници в собствените си тела.

Лекси тежи близо 220 кг, а Дани – 127 кг. Затова един ден двамата вземат решението да променят живота си, като се освободят от наднорменото тегло.

За целта те не се впускат в сложни програми и не ползват услугите на специалист. Просто започват сами да приготвят храната си у дома и се стремят към по-малки порции и по-здравословни продукти.

С отказа от фаст фууд и честите тренировки във фитнеса Дани и Лекси се превръщат в мъжа и жената, които винаги са искали да бъдат.

Сега те могат спокойно да излизат и да се наслаждават на живота си. Дани е стигнал невероятните 81 кг, а Лекси - 86 кг. Но най-хубавото е, че се чувстват много по-добре и здравето им не е застрашено от редица заболявания, свързани с наднорменото тегло.

Двамата определено могат да кажат, че са имали една успешна 2017 година и с гордо вдигната глава я изпращат.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати