Здравословно Хранене

Здравословно Хранене

Здравословно хранене и съвети. Здравословното хранене в нашия живот и как да се научим на него. Храни се здравословно и живей модерно.
Как по-лесно да наддадете на теглоКак по-лесно да наддадете на теглоКлинично поднормено тегло означава, че тялото ви по някаква причина страда от липсва на хранителни вещества. Как да наддадем на тегло? Ето лесни начини за качване на килограми?
Най-полезните храни за здраво сърцеНай-полезните храни за здраво сърце
03 Юни
Анабел
Всеобщо мнение е, че здравото сърце се дължи на наследственост и липса на вредни навици. Но също и на хранене с полезни храни. Кои са храните за здраво сърце?
Защо черешите са толкова полезни за женитеЗащо черешите са толкова полезни за женитеАко искате сияеща и гладка кожа, равен тен и младежко излъчване, възползвайте се от сезона на черешите. Не пропускайте нито ден, без да консумирате две или три порции череши.
Тези напитки са еликсир на младосттаТези напитки са еликсир на младосттаВ продължение на много векове, много лечители и алхимици се опитваха да намерят и създадат еликсири на младостта, здравето и красотата. Тези подмладяващи напитки можем да наречем точно такива.
Как черният чай може да ви помогне да отслабнетеКак черният чай може да ви помогне да отслабнетеВероятно сте запознати с факта, че зеленият чай има необикновената способност да ви помогне да отслабнете. Но знаете ли за отслабването с черен чай?
Пъдпъдъчите яйца и всичко, което трябва да знаем за тяхПъдпъдъчите яйца и всичко, което трябва да знаем за тяхПъдпъдъчите яйца са в пъти по-малки от кокошите, но за сметка на това не отстъпват по полезни свойства. Дори напротив! Пъдпъдъчите яйца съдържат витамини, микро- и макроелементи, както и биоактивни вещества в много по-големи концентрации.
Четири обещания за Великден, които не трябва да спазвате!Четири обещания за Великден, които не трябва да спазвате!Великден чука на вратата ни. Празникът освен с хубави емоции върви и с тежки маси. Ето кои са четирите най-разпространени обещания и заблуди покрай Великден, които не трябва да спазвате:
Съвети за пролетна детоксикацияСъвети за пролетна детоксикацияЗдравословната детоксикация с натурални продукти носи много ползи за вашето тяло и красотата ви.
Полезни ли са зелените банани?Полезни ли са зелените банани?Повечето хора предпочитат узрелите банани, но полезни ли са зелените банани? Интересното е, че устойчивото нишесте и пектинът постепенно намаляват, когато бананите узряват
Внимание! Ако искаш да отслабнеш, спри тези напиткиВнимание! Ако искаш да отслабнеш, спри тези напиткиКогато решим, че искаме да свалим няколко килограма, трябва да обърнем внимание на детайли, които могат да саботират нашите усилия.  Кои напитки трябва да спрем, за да отслабнем?