Ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Здравословно Хранене
Здравословно Хранене

Здравословно Хранене

Здравословно хранене и съвети. Здравословното хранене в нашия живот и как да се научим на него. Храни се здравословно и живей модерно.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заболяванията, заради които ви се яде сладкоЗаболяванията, заради които ви се яде сладко
13 Септ.
Неконтролираният глад за сладко възниква, когато нивата на определени бактерии в червата намалеят. Добавянето на повече здравословни протеини, основно такива на растителна основа, е начин за справяне с глада за захар.
Защо е добре да пиете пресен сок от прасковиЗащо е добре да пиете пресен сок от праскови
30 Август
Защо е добре да пиете пресен сок от праскови? Сокът от праскова е богат на витамин Е и е доказан източник на флавоноиди, насърчава младостта и красотата. Препоръчителната доза сок от праскова е 200 мл на ден.
За какво е полезна келтската морска сол?За какво е полезна келтската морска сол?
25 Август
Келтската морска сол, често приветствана като по-здравословна алтернатива на обикновената трапезна сол, придоби популярност заради уникалните си свойства и потенциални ползи за здравето. За какво е полезна келтската морска сол?
Съхранете младостта с помощта на прасковиСъхранете младостта с помощта на праскови
24 Август
Следвайки приказните легенди, науката е установила, че прасковата притежава почти магическа способност да подмладява тялото, благодарение на съдържащия се в нея бета-каротин.
Лечение на болести с метода ГерсонЛечение на болести с метода Герсон
22 Август
Методът на Герсон е холистичен подход към лечението на болести, който привлече вниманието с уникалната си гледна точка към лечението. Централно за метода на Герсоне убеждението, че много болести се коренят в натрупването
Неподозирани ползи от похапването на чернициНеподозирани ползи от похапването на черници
14 Юли
Благодарение на високото съдържание на витамина черницата е полезна за активиране на растежа и възстановяване на тъканите, за подсилване на имунната система. ХАпвайте черница, за производството на колаген
Алкални храни: ползи и правилен приемАлкални храни: ползи и правилен прием
04 Юли
Приемът на алкални храни възстановява киселинно-алкалния баланс в тялото. Алкални храни: ползи и правилен прием.
Как да тонизирате тялото си за моретоКак да тонизирате тялото си за морето
26 Юни
Сезонът за плаж е. Влезте във форма с тренировки, с по-малки порции храна, с контрол върху калориите, с пиене на достатъчно вода.
Защо сокът от диня е толкова полезен през лятото?Защо сокът от диня е толкова полезен през лятото?
23 Юни
Защо сокът от диня е толкова полезен през лятото? Кои са полезните вещества в сока от динята? Защо да пием по-често сок от диня?
Сокове за изхвърляне на излишната вода от тялотоСокове за изхвърляне на излишната вода от тялото
21 Юни
Тази статия се отнася за сокове, които могат да помогнат за изхвърлянето на излишната вода от тялото. Въпреки че не могат да се предоставят директно цитирани източници или да се гарантира актуалността на информацията, ще се постараем да дадем някои насоки