ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Здравословно Хранене
Здравословно Хранене

Здравословно Хранене

Здравословно хранене и съвети. Здравословното хранене в нашия живот и как да се научим на него. Храни се здравословно и живей модерно.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Най-добрите храни за трупане на мускулиНай-добрите храни за трупане на мускулиВсеки мечтае да има добре изваяно и със силна мускулатура тяло. Предлагаме ви да се запознаете с 25-те суперхрани, които ще помогнат на онези, които са стремят да изградят бързо мускулна маса.
Принципи на фертилното храненеПринципи на фертилното храненеРедовната овулация и хормоналният баланс се поддържат от пълнозърнестите храни, здравословните мазнини и растителните източници на протеини. Принципи на фертилното хранене:
Помага ли спирулината за отслабване?Помага ли спирулината за отслабване?Приемът на протеини е от съществено значение в спазването на хранителни режими с цел отслабване. Помага ли спирулината за отслабване?
Забранени храни при целулитЗабранени храни при целулитСправянето с целулита е трудна задача, но не и непостижима. Добре е да се спазва и стриктна антицелулитна диета. Ето кои са забранените храни при целулит!
Ще победите целулита с хранаЩе победите целулита с хранаИмате ли целулит? Според последните проучвания около 85 от дамите в зряла възраст се радват на портокаловата кожа. Как да победите целулита с хранене.
Как да отслабнем?Как да отслабнем?
03 Септ.
Марина
Може да се наблегне на пилешко месо, но да бъде отстранена кожата, която всъщност е нездравословна. Помощник в отслабването е и консумацията на повече риба.
Правилно комбиниране на храни за отслабванеПравилно комбиниране на храни за отслабванеПод понятието правилно комбиниране на храни се разбира, че консумацията на определени храни заедно, може да доведе до отслабване и оттам да подобряване на здравето. Правилно комбиниране на храни за отслабване:
Черна сол при диабетЧерна сол при диабетСолта е несъмнено подправката, без която не можем. Още от древни времена тя придава вкус и прави почти всяко ястие завършено. Черна сол при диабет:
Как да тонизирате тялото си за моретоКак да тонизирате тялото си за моретоСезонът за плаж е. Влезте във форма с тренировки, с по-малки порции храна, с контрол върху калориите, с пиене на достатъчно вода.
Ползи за здравето от черната солПолзи за здравето от черната солЧерната сол е от по-малко известните суперхрани, но индийците много отдавна я използват за лечение. Всичко, което трябва да знаете за черната сол. Заменете обикновената сол с черна сол и вижте как килограмите се топят