- PR Публикации
- Диети
- Здравословно Хранене
- Йога
- Тренировки
- Фитнес
Здравословно ХраненеСоев сос: ползи и вреди за тялото
18 Март
Илияна Ангелова
Здравословно ХраненеКакво ще стане, ако ядеш авокадо всеки ден
15 Март
Илияна Ангелова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво са полифенолите и за какво помагат?Полифенолите са голяма група от растителни химически съединения, които имат разнообразни ползи за здравето на човека. Полифенолите се срещат в много растителни храни като плодове, зеленчуци, орехи, семена, зърнени
28 Февр.
Клетъчно хранене и кинезиологияКлетъчното хранене и кинезиологията са взаимосвързани аспекти на човешкото здраве, всеки от които играе жизненоважна роля за поддържането на цялостното благосъстояние. Кинезиологията е изследване на човешкото
18 Февр.
С кои храни да си набавим витамин PХрани, източници на витамин Р. Хранителните източници на витамин P са най-често консумираните храни. Която и да е пълноценна храна, е възможност за набавяне на биофлавоноиди.
14 Февр.
Протеин за отслабване - същност и приложениеПротеините, наричани също белтъчини, са един от основните градивни елементи на живия организъм. Важна роля на протеина е да подпомага тялото в неговия растеж, развитие и обновяване. Ролята на протеина в отслабването.
09 Февр.
От кои храни да си набавим протеини за мускулна маса?Изграждането на мускулна маса изисква не само интензивни тренировки, но и подходящ хранителен режим, осигуряващ достатъчно протеини. Храни за изграждане на мускули.
07 Февр.
Бавни и бързи въглехидратиКои са бързите въглехидрати? Кои са бавните въглехидрати? Каква е разликата между бързите и бавните въглехидрати?
30 Януари
Келтска сол - какво представлява и как се използва?Едно от основните предимства на келтската сол е нейното минерално съдържание. Състав на келтската сол. Употреба на келтската сол. Какви са предимствата на келтската сол.
29 Януари
Невероятните полезни свойства на камилското млякоНякога се е смятало, че камилското мляко е било лек за всякакви болести. Ползи от камилското мляко. Свойства на камилското мляко. Защо камилското мляко е толкова полезно?
29 Януари
Най-добрите подсладители за диабетициКои подсладители са позволени при диабет? Списък с най-добрите подсладители при диабет. Тези натурални подсладители се използват за подслаждане на сладкиши без захар.
24 Януари
Какво повишава нивото на хемоглобинаКак да се увеличи нивото на хемоглобина естествено? Консумация на храни, богати на желязо. Храни които блокират способността на тялото да абсорбира желязо.
23 Ноем.
Нашите категории рецепти
10 008
Рецепти
4 608
5 046
Други