Здравословно Хранене

Здравословно Хранене

Здравословно хранене и съвети. Здравословното хранене в нашия живот и как да се научим на него. Храни се здравословно и живей модерно.
Какво е Хормонална пирамида и защо е толкова важнаКакво е Хормонална пирамида и защо е толкова важнаКакво е Хормонална пирамида и защо е толкова важна? Напълно задължително е да започвате да се движите по хормоналната пирамида от долу нагоре, а не обратното.
Месо и риба за закуска ще ви помогнат да останете във формаМесо и риба за закуска ще ви помогнат да останете във формаЗабравете за мюсли и плодове за закуска. Според нови проучвания най-удачният начин за поддържането на перфектна линия е консумацията на месо или риба сутрин. Перфектно ястие с месо за закуска е говеждо месо с броколи
Как да ядем яйцата, за да са най-полезни за имунитетаКак да ядем яйцата, за да са най-полезни за имунитетаЧесто яйцето се подценява, когато говорим за имуностимулиращи храни. Това се оказва грешка. Как да ядем яйцата, за да са най-полезни за имунитета?
Колаген – всичко за негоКолаген – всичко за негоКолагенът се намира в телата ни, включително в мускулите, костите, косата, кожата и ноктите. Като един от най-разпространените структурни протеини в тялото ни, колагенът съставлява много от нашата съединителна тъкан.
Полезни закуски от средиземноморската диетаПолезни закуски от средиземноморската диетаСредиземноморската диета се основава на един от най-здравословните диетични планове.  Няколко проучвания в тази област през последните години показаха, че тази диета е полезна за сърцето, за мозъка и също помага за поддържане на фигурата.
Кои са най-здравословните храни по време на пост?Кои са най-здравословните храни по време на пост?Постенето е начин да удължите живота си, да укрепите имунната си система, да си осигурите физически и духовен комфорт, да избегнете болести, да забавите стареенето и дори да отслабнете.
Продукти за есенно укрепване на имунитетаПродукти за есенно укрепване на имунитетаСезонът на настинките е тук, така че не би навредило да укрепите имунната си система, за да се справите с вирусите, които я атакуват. Можете ли да укрепите имунитета си за една нощ?
Храни за бързо преодоляване на есенната депресияХрани за бързо преодоляване на есенната депресияТъгата, присъстваща в студените есенни дни, може да бъде нещо повече от мимолетно настроение, сигнализиращо за наличието на есенна депресия. Храни за бързо преодоляване на есенната депресия:
Палмитинова киселина - какво е важно да знаемПалмитинова киселина - какво е важно да знаемПалмитиновата киселина е естествен продукт на синтеза на мастни киселини. Палмитиновата киселина е най-разпространената мастна киселина в природата, но днес тя се оказва проблем. Палмитинова киселина в продуктите и храните
5 забранени храни при бавен метаболизъм5 забранени храни при бавен метаболизъмЗа да поддържате форма или да достигнете мечтаната фигура, не е достатъчно да спортувате и да ядете здравословни храни.  Ето 5 храни, които обикновено създават проблеми, когато имате по-бавен метаболизъм: