Здравословно Хранене

Здравословно Хранене

Здравословно хранене и съвети. Здравословното хранене в нашия живот и как да се научим на него. Храни се здравословно и живей модерно.
Как да свалим разширения коремКак да свалим разширения коремАко искате да свалите разширения корем, тогава сте се захванали с нелека задача, която обаче не е невъзможна. Вижте нашите полезни съвети в борбата с разширения корем
Осъзнато хранене - същност, ползи, принципиОсъзнато хранене - същност, ползи, принципиПоговорката Ние сме това, което ядем напълно се вписва в концепцията на осъзнатото хранене. Осъзнатото хранене има способността да се бори с депресията, безпокойството и хранителните разстройства
Правилната комбинация между силов спорт и диетаПравилната комбинация между силов спорт и диетаНезависимо дали сте професионални спортисти или тренирате, за да сте във форма, правилната храна преди и след тренировка играе много важна роля за желаните резултати.
Пет храни за щастие, на които трябва да наблегнетеПет храни за щастие, на които трябва да наблегнетеТук ще Ви покажем 5 храни за повече серотонин, които са в състояние да Ви избавят от депресията. Пълноценното и разнообразно хранене и храните за щастие са толкова важни - те са горивото за правилните процеси в тялото ни
Интуитивното хранене ви помага да сте по-слаби и по-здравиИнтуитивното хранене ви помага да сте по-слаби и по-здрави
04 Септ.
Антония Р.
Професор Стив Хоукс от университета Бригъл Йънг сподели, че е отслабнал с 20 килограма, доверявайки се на интуитивното хранене. Подобен принцип е наистина иновативен, понеже повечето диети съветват да се придържаме към определени правила.
Храни за по-дълги миглиХрани за по-дълги миглиСъществуват ли храни за по-дълги мигли? Миглите са сред тези черти на лицето ви, които могат да променят коренно вашето излъчване. Затова по-дългите и извити мигли правят погледа по-драматичен.
Храни за младостХрани за младостХраните, които забавят стареенето не само ще забавят процеса на състаряване на кожата, те ще ни избавят и от появяването на болестите свързани с напредването на възрастта.
Първи стъпки към промяната! По-здравословен живот сегаПърви стъпки към промяната! По-здравословен живот сегаИскате да промените живота си и да отслабнете? Как да водите здравословен начин на живот? Как да постигнете промяната бързо и ефективно.
Суперхрани за жени над 40Суперхрани за жени над 40Как да се хранят жените над 40 години? Вижте полезните храни за дами. Това са вкусни суперхрани за жени над 40, които трябва да присъстват в менюто на всяка жена, която се грижи за себе си.
Момичета, стойте далеч от тези летни коктейли! Ще съсипят фигурата виМомичета, стойте далеч от тези летни коктейли! Ще съсипят фигурата виКоктейлите са любимо питие на нежната половина от човечеството. Дамите обожават пъстрите напитки с екзотичен вкус и редовно ги консумират през лятото.