Алекс Богданска свалила 7 кг с тази диета

Алекс Богданска
Снимка: fb

Александра Богданска – Петканова разкри пред своите почитатели как успява винаги да изглежда във форма. Оказва се, че младата съпруга на Даниел Петканов има своето тайно оръжие за отслабване, което от години я спасява в трудни моменти.

Става дума за една диета, позната повече като житния режим на Петър Дънов. Този вид хранене определено изисква силна воля, но резултатите след това са направо невероятни, защото чрез него не просто се свалят килограми, а се пречистват тялото и умът.

Житният режим трае точно десет дни. През този период на ден се ядат по 100 г накиснато жито. Разрешени за консумация всеки ден са още орехи (до 9 бр.), мед (най-много 3 лъжици) и ябълки (до 3 бр.). Същевременно трябва да се приема по много вода – поне по 1.5 – 2 литра на ден.

Житният режим е много строг и пречистващ. При него е абсолютно забранено да се консумират алкохолни питиета, сокове, кафе. Ако искате той наистина да ви подейства, трябва да се откажете и от тютюнопушенето.

Жито

В началото спазването на режима е много трудно и може да протече с някои неразположения като липса на тонус, но с времето тялото свиква и започва да се чувства по-добре, защото се освобождава от токсините.

Алекс Богданска споделя в социалните мрежи, че житната диета ѝ е добре позната от години и тя винаги я прилага, когато има нужда да се пречисти и да отслабне. При първия си подобен режим дори е успяла да свали цели 7 килограма.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати