Модерни кройки на поли

Плисирана пола

Както знаем, процесите в модата са циклични и когато му дойде времето някои стари тенденции се превръщат в актуални модни течения. Вижте кои са най-новите модерни кройки за полите през тази година.

Плисираните поли – плисетата, познати ни от ученическите години отново са ултрамодерни. Отново полите до коляното с вертикални гънки спечелиха не само сърцата на дизайнерите, но и женските сърца. Дължината може да е не само до коляното, но и под коляното. Просто трябва да прецените коя отива повече на вашето тяло. Модерни са и късите поли, в началото си равни, а от средата до края на полата се разкрояват плисираните елементи.

Създателите на модните колекции ни радват и с романтични модели поли. Предлагат ни поли в няколко слоя с къдрички, които се разкрояват чудесно по тялото.

Модата се променя, мини полите остават. Разбира се минито отново е на мода, в права кройка или леко разкроено в края. Заложете на страхотна мини пола и съберете мъжките погледи.

Заметнати поли

Заметнатите поли също са много актуални. Те са асиметрични, в мястото където се събират едната част е по-дълга от другата.

Може би най-популярната пола тази година ще е с дължина до и под коляното. Тя се стеснява в долната си част и е изчистена, познатия тип молив. Комбинирайте с високи токчета и бъдете неотразими в този модел.

Една от основните модни тенденции за пролет-лято 2012 са асиметричните поли. Много жени не знаят как да изберат подходящата асиметрична пола, която ще отива на тяхната фигура. Ако имате крака, които са повод за гордост, заложете на по-къса дължина. Ако сте прекалено слаби, създайте илюзия за повече извивки, като заложите на по-дълъг модел с дипли. Ако пък сте закръглени изберете модел, който свършва до средата на прасеца.

Който и модел пола да изберете, съчетайте го с подходящи обувки и аксесоари.

Бъдете модерни, а купувайки си плисирана пола възродете спомените и с удоволствие я носете. Сложете мини и изкушете любимия човек, в офиса обуйте полата тип молив, а през лятото сложете полите с къдрички във всякакви дължини.

Рейтинг

5 4
4 8
3 3
2 8
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати