Правилата, които пълничките жени трябва да следват при избора на бельо

1 от 5 Снимки

1. Широки презрамки на сутиените


По-широките презрамки на сутиена се вписват по-добре с пищния бюст от тънките или силиконов презрамки. Правилото е, че колкото по-големи са гърдите ви, толкова по-широки трябва да са презрамките. Ако искате и да са ви по-удобни, уверете се, че имат мека подплата от вътрешната страна.

Не мислете, че ако сте от по-пухкавите дами, няма бельо, което да ви стои секси. Видът ви зависи изцяло от умението да подбирате бельото си, така че да съответства на фигурата ви.

В галерията ни може да видите 5-те златни правила, които по-пълничките дами трябва да следват при избора си на бельо. По този начин ще изглеждат секси, независимо че са няколко килограма над нормите.

Не забравяйте също така да изпробвате бельото, което сте харесали, за да сте сигурни, че ще стои добре по тялото ви. Уверете се също, че е правилният размер, а ако се колебаете, може да се консултирате с продавачите в магазина.

В галерията ни може да видите още на какво трябва да обърнете внимание, така че бельото да стои отлично на закръглената ви фигура.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати