Елън Дедженеръс отваря вегетариански ресторант

Елън ДедженеръсПорша Де Роси

Телевизионната водеща Елън Дедженеръс и съпругата й актрисата Порша Де Роси отварят вегетариански ресторант в Сан Фернандо Вали, Калифорния, тъй като и двете са заклети вегетарианки.

Менюто е разработено от знаменитият готвач Тал Ронан, който приготви и менюто за сватбата на Елън и Порша през 2008 година. Интериорният дизайн на ресторанта е създаден от Уолдо Фернандес, украсявал домовете на други популярни личности сред които са Брад Пит и Анджелина Джоли. Името на ресторанта все още не е обявено.

По-рано тази година, Елън стартира уеб страница със съвети за вегетариански диети и рецепти „Стани вегетарианец с Елън“. Комедийната актриса съумява да жонглира с новите си планове за ресторантьорство и новият сезон на едноименното и ток-шоу „Шоуто на Елън Дедженеръс“.

Елън и съпругата и Порша са едни от най-популярните гей-двойки в световен мащаб, които сключиха брак през 2008 година. Двойката се възползва да узакони връзката си малко след като Върховният Съд в Калифорния обяви забраната на еднополовите бракове за противоконституционна. Тогава телевизионната водеща обяви намерението си да сключи брак с дългогодишната си приятелка актрисата от „Али Макбийл“ Порша Де Роси.

Елън е и сред любимките на Холивуд, а нейното ток-шоу е сред най- рейтинговите предавания в Америка. Дедженеръс е американски комик, телевизионна водеща и актриса, също така е и носителка 25 пъти на наградата Еми. Тя се разкрива официално като лесбийка в шоуто на Опра Уинфри през 1997 г.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати