Салма Хайек вае тяло на момиче

Салма Хайек

Актрисата Салма Хайек, която от години е съпруга на френския милиардер Франсоа-Анри Пино, поддържа интереса му с невероятната си фигура, над която работи всеки ден.

Според холивудската звезда една от основните причини за разводите е фактът, че жените се занемаряват след сватбата. Тъмнокосата красавица не спира да се подлага на диети и всеки ден прави упражнения, за да изглежда перфектно.

Така Салма успява да поддържа фигура без мазнини, но с приятни и сексапилни извивки. Според нея това е една от тайните на успешната връзка - да изглеждаш винаги перфектно за мъжа си.

Актрисата много внимава с какво се храни и редовно посещава екзотични места, където да поплува на спокойствие. Салма с гордост демонстрира тялото си на яхтите на съпруга си, за да покаже на всички, че на пропорциите й могат да завидят много млади момичета.

Така актрисата, която вече е на 48 години, е убедена в своята привлекателност, която преди години взе акъла на богатия й съпруг. Когато е на яхта, Салма предпочита да е с черен бански костюм от две половинки, за да може да сложи любимото си бижу.

То е в стила на Бионсе и представлява красиви камъни, които украсяват шията на актрисата й и се спускат надолу по корема й, с което привличат доста погледи.

Съпругът на Салма, с когото са женени от 2009 година, не може да изкара и един ден, без да е в компанията на актрисата. Затова и за двамата е много трудно, когато тя има ангажименти.

Точно в това е причината Салма да отказва все повече роли в киното. Така има време за мъжа си и за 7-годишната им дъщеричка Валентина Палома.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати