Кейт Мидълтън набляга на сладкото

Кейт Мидълтън

Съпругата на принц Уилям Кейт Мидълтън, която очаква второто си дете, напоследък не спира да си угажда със сладки изкушения, шушукат в Бъкингамския дворец.

Красивата брюнетка не смята, че хапването на бисквити и шоколад ще се отрази на фигурата ѝ и е на мнение, че по този начин настроението ѝ винаги ще е добро.

Преди няколко дни Кейт официално се оттегли от светските събития и приемите, тъй като трябва да пази силите си за предстоящото раждане на второ си бебе. В двореца вече се е настанила майката на Кейт, която се разпорежда с обслужващия персонал и успява да къса нервите не само на прислугата, но и на царствения си зет.

Той обаче е напълно безсилен и няма как да я изгони от двореца, тъй като Кейт смята, че тя оказва добро влияние върху нея, а освен това ѝ помага с отглеждането на първородния ѝ син.

Малкият принц Джордж расте под грижите на баба си и според Кейт това е най-доброто за него. При първата си бременност именно майка ѝ била тази, която я успокоявала, тъй като дъщеря ѝ имала склонност към сълзливи настроения, докато очаквала първото си раждане.

Сега Кейт постоянно си угажда с любимата си шоколадова торта, която се приготвя специално за нея от главния готвач на двореца. Според клюката желанието на бъдещата майка да яде толкова много сладко издава вероятността тя да очаква момиченце.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати