Ваня Червенкова и Меги от Къртицата на нож заради Жена на годината

Ваня Червенкова и Меги от Къртицата на нож заради Жена на годината

На поредното афтър парти на ВИП Брадър се заформи страшен скандал между две от най-запомнящите се реалити героини на всички времена – Меги от Къртицата и бизнесдамата Ваня Червенкова. Оказва се, че ябълката на раздора е конкурсът Жена на годината.

В основата на скандала между двете светски дами стои не кой да е, а самият Евгени Минчев. Във ВИП Брадър той успя да стопли отношенията си с Ваня Червенкова, които преди шоуто бяха прераснали в съдебна битка. Оказва се обаче, че бизнесдамата иска той да обръща внимание само и единствено на нея.

Тя се дразнела изключително много, че Евгени води навсякъде със себе си своето протеже – дизайнерката Меги Дерм – Мегз. След участието си в шоуто Къртицата Меги се прочу и днес стои зад стайлинга на редица популярни личности у нас. Мегз шие костюмите и на адреналинките от Господари на ефира.

Ваня и Меги са известни с острите си езици и взривоопасния си нрав. Оказва се, че Мегз е една от номинираните за Жена за годината. Конкурсът се организира именно от Евгени Минчев, а това до краен предел вбесило Червенкова. Конфликтът между двете е в самото начало, но се разраства с пълна сила.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати