Ужас! Васил Найденов губи гласа си заради депресия

Васко Кеца

Страшна депресия налегнала Васил Найденов. Певецът е на път да загуби здравето си, а с него и гласа си.

Драмите около фалита на КТБ и загубата на всичките му финанси се отразили крайно негативно на Кеца. Физическото и здравословното му състояние са разклатени, което повлияло крайно негативно и на гласа му.

Найденов има общо девет операции на гърлото. Проблемите му започнали още в казармата, когато дълго пеел и свирел, след което застъпвал часове на смяна вън на студа. Оттогава е и характерният му дрезгав глас.

Днес обаче проблемите с гласа са се завърнали с пълна сила, форсирани от многото проблеми в живота на певеца. Васил Найденов от доста време отказва да пее на голяма сцена и на живо. Участията си е ограничил до няколко клуба, в които пее едва по час. Той е притеснен, че все по-често губи високите тонове и на моменти дори пее фалшиво.

Въпреки проблемите Найденов е решил да продължи да си вади парите с пеене. Притеснен за състоянието си, той е решен да вземе спешни мерки.

Вариантът пред него за момента е израелска клиника, която певецът смята да посети съвсем скоро. Докторите там ще трябва да преценят дали ще го оперират или ще го подложат на интензивно лечение, с което да излекуват гласните му струни.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати