Нови подробности! Анита Мейзер имала съучастник

Анита Мейзер

Нови подробности около скандалното убийство, дело на Анита Мейзер, са на път да преобърнат делото. Оказва се, че неподозиран човек е бил неин съучастник в смразяващото кръвта деяние.

Човекът, помогнал на Анита да ликвидира съпруга си Николай Димов, е любовникът ѝ Киро Скалата. От няколко часа насам той вече е посочван като съучастник на предполагаемата убийца.

Киро и Анита са близки приятели и бизнес партньори от години. За двамата винаги се е говорело, че са любовници, което от своя страна дразнело съпруга ѝ. Скалата дори живеел в апартамента под този на миската. В последно време обаче двамата не си говорели, защото Мейзер пуснала жилището за продан, пише КлюкиБг.

Оказва се, че пръв за смъртта научил именно Скалата. Паникьосаната Анита отишла в апартамента му преди да звънне в полицията. Именно това кара полицията да смята, че самият Киро може да е замесен в убийството.

След като бил разпитан, Киро побързал да стегне куфарите и да замине уж на почивка с жена си. Оттогава телефоните му са изключени. Във Варна пък се говори, че Скалата оправял паспорта на Анита за САЩ, с който тя трябвало да замине скоростно след убийството. Документът и до ден днешен не е намерен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати