Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Защо черешите са толкова полезни за жените
Черешите са особено полезни за кожата и са пръв приятел на дамите....
Защо кефирът е толкова полезен за жените?
Така е, защото не знаете колко полезен е той. Тази ферментирала млечна напитка, която се получава благодарение на специален вид гъби, съдържа многобройни полезни вещества и има благотворно влияние върху здравето....
Помело - защо е толкова полезно?
Полезни свойства на помелото
По принцип помелото е по-полезно сушено. А ето и какви са неговите полезни свойства:
- В сушеното помело има много малко въглехидрати, но и малко количество витамин С....
Защо черният сусам е толкова полезен за жените
Защо черният сусам е толкова полезен за жените?
Черният сусам притежава свойства, които действат против стареене....
Защо сокът от цвекло е толкова полезен за жените
Вижте защо сокът от цвекло е толкова полезен за жените!
Дамите често страдат от анемия. Една от най-добрите напитки за предпазване от това състояние е именно сокът от цвекло....
Защо чаят от ройбос е толкова полезен за жените
Ройбосът е полезен за жените, защото ускорява и изгарянето на мазнините и съдържа съвсем малко калории....
Мента - защо е толкова полезна?
Защо ментата е толкова полезна
Ако пиете редовно чай от мента или просто дъвчете листата ѝ, ще съумеете да облекчите симптоми като стомашни болки, подуване, газове, диария и запек....
Защо ягодите са толкова полезни за жените над 50 години
Освен това са полезни за цялото ни тяло, тъй като са източник на здраве и красота. Ето защо жените над 50 години трябва да похапват ягоди по-често....
Магарешко мляко - защо е толкова полезно?
Магарешкото мляко е полезно за хора с чувствителна кожа, забавя процеса на стареене, повишава имунитета....
Бързо ходене - защо е толкова полезно?
Бързото ходене е комбиниране на полезното с приятното, което превръща тази физическа активност в забавление....
Хуск - защо е толкова полезен?
Проучванията, проведени по тази тема, показват, че приемът на псилиум по 10 гр на ден в продължение на 1. 5 месеца при жени и мъже с високи нива на „лош“ холестерол намалява този показател с 10-20%....
Защо тараторът е толкова полезен?
Не само е много лесно да се направи, но е толкова освежаващо и полезно предложение....
Защо билката безсмъртниче е толкова полезна
Безсмъртниче (Helichrysum) е многогодишно растение, което се използва активно в народната медицина.
За медицински цели се използват съцветия с дръжки. Събирането се извършва в началото на цъфтежа в чисти екологични...
Червени чушки - защо са толкова полезни
Несъмнено този толкова познат и обичан зеленчук заслужава широко запознаване с него....
Защо пикантната храна е толкова полезна?
Пикантните храни може да причиняват усещане за парене на езика, но експертите ни казват, че напълно си заслужава, тъй като тези храни са пълни с много ползи за здравето. Люти чушки, халапеньо и лют червен пипер са богати...
Защо сушените ябълки са толкова полезни?
Всеки знае ползата от плодовете за набавяне на нужните на тялото витамини. Повечето плодове обаче са сезонни и липсват през много месеци от годината. Има обаче алтернатива на този проблем и той е в сушените плодове. От...
Защо кръстоцветните зеленчуци са толкова полезни?
Различните видове от тези вещества имат множество полезни свойства и много добре “работят в екип”, осигурявайки комбиниран ефект....
Растителни лигнани – защо са толкова полезни?
Вероятно не сте чували за растителните лигнани. Причината е, че здравословните им ползи станаха ясни сравнително скоро, а самите те тепърва набират популярност.
Какво са растителните лигнани?
Те представляват вид съставки...
Защо пчелната пита е толкова полезна?
За предпочитане е восъкът след дъвченето да не се поглъща, въпреки че не е вреден, но не е и полезен. Това е просто остатъчен продукт....
Защо пъдпъдъчите яйца са толкова полезни?
Пъдпъдъчите яйца са полезни и за бременните жени, както и за кърмачките. Те подобряват качеството на кърмата, а о там и доставят на малкото бебе нужните хранителни вещества за правилен растеж....
Полезно смути
Бананът трябва да е предварително нарязан на парчета и замразен за няколко часа в камерата.
Сложете в блендера банана, нарязаното авокадо, зеленолистните зеленчуци и семките. Пасирайте до получаването на крем.
Сипете...
Защо е толкова полезно да ядем скумрия?
Скумрията е една от най-вкусните риби, които са изключително ценни откъм вкус и полезни вещества, но по-пренебрегвани в световен план....
Масло от резене - защо е толкова полезно?
Маслото от резене или така нареченото масло от див копър има множество полезни за тялото ни свойства. Растението се използва широко не само в готвенето, но заедно с това в козметични и медицински цели....
Червен лук - защо е толкова полезен?
Трябва да се добавят също витамините от група В - В1, В2, В5, В6, както и полезни вещества като йод и желязо....