Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименИзлових и двамата в крачка
Въпроса е ти къде ги намираш такива , защото, ако се запознаваш с въпросните младежи по барове и дискотеки, най-често са такива каквито ги описа. Едно момче което би се отдало само на едно момиче е такова момче(поне според себе си сравнявам), което целта на живота му не е да има 100 момичета след себе си, а се е съсредоточил към по-важни неща( като кариера) и иска връзка само с едно момиче. И още нещо, ако въпростните момчета са по-малки от теб, няма как да са сериозни .
АнонименЧувствам се излишна и незнам какво да правя с моя приятел
Първо- най-вероятно и той се справя с някакви собствени проблеми и преминава през някакъв период, но това да си мъж и да те издържа жена не ми звучи като сериозно. Той се държи повече като жена от колкото ти, някак си ми изглежда, че сте си сменили ролите. Варианта му е да се стегне и да се хване на работа и да е независим от родителите си и трябва да го направи, ако държи на връзката ви.
АнонименИскаше ми се да съм ѝ първият
Да, найстина проблема ти е в мисленето и най-вече в това, че се поставяш на нейно място. Тези неща те дразнят защото ти не си такъв и не го проумяваш, но повечето момчета, пък и дори и момичета са идиоти. Най-важното спри да се поставяш на мястото на други хора, това си е техния живот ти не можеш да направиш нищо по въпроса, никой не обича да му казват какво да прави или да го ограничават, а за това, че си ревнив - не бъди такъв, гледай реално на нещата тя е с теб и ако ти си ревнив на нея няма да й хареса и ще я загубиш.
АнонименКъде бъркам ?
Не, просто реши ти какви искаш за себе си и им го кажи, ако не отвърнат на искането ти, си намери някоя която ще го направи. Прави това което на теб ти е изгодно не им угаждай на тях.
АнонименСтрахувам се да не го изгубя,защото той иска бебе,а аз се двоумя
Точно за това, че нещата в България няма да се оправят е проблема да имаш деца в България. Ти си права, щом приятеля ти няма достатъчно добра работа, а и ти самата, едно дете само ще влоши нещата (според мен), ако бяхте в друга страна, самата държава помага за отглеждането на детето, а в България е недостатъчно. Пък и найстина сте млади за деца, винаги можете да поработите и да изкарате пари 1-2 години преди да вземете такова решение.
АнонименВлюбих се в най-добрата си приятелка
Историята ти е очарователна, както и малко притеснителна, тъй като да се опиташ да се самоубиеш заради някой когото обичаш означава, че поставяш въпросното момиче пред собствения си живот, което никога не е добре за тебе. Но, като цяло връзките, били между момиче и момче или момиче и момиче са много сложни. Смисъла в това да имаш пълноценна връзка с някой е да си достатъчно зрял за това, а за да си достатъчно зрял, трябва да знеш какво искаш и как да си го искаш. Моя съвет е винаги поставяй себе си и собствените си желания пред всичко останало и ако искаш да си с това момиче бъди откровенна към чувствата си. Тъй като и ти и приятелката ти сте още малки и несамостоятелни не знам дали, а такива връзки са винаги най-сложни, защото както ти така и тя си имате планове. Просто не позволявай на такива неща да застават между теб и края на живота ти. Нещата са много по-сложни от това. И мисля, че прекалено много зависиш от приятелката си - както казва един от най-оценилите живота човек според мен " Времето за живот е ограничено за това не го пилейте да живеете живота на някой друг" - Стив Джобс
АнонименАз съм на 22, а той - на 32 г
Аз съм съгласен с горното мнение, много добре е описано, като отношения между мъж и жена. Само ще кажа, че мъжете найстина трябва да са по-твърди и прикрити и ни трябва повече време да се отпуснем напълно с една жена. Най-вероятно иска да е сигурен в теб преди да направи голямата крачка, за това продължавай да показваш чувствата си и ще дойде момент в който и той ще отвърне. Разликата в годините със сигурност е смущаваща, не може да очакваш от него да изразява чувствата си като 22 годишен, най-вероятно ще е по-сериозен, но той ако те харесва такава каквато си проблема е ти да го харесваш какъвто е. Успех!