Желаете да свалите целулита? Вижте как

Желаете да свалите целулита? Вижте как

0

За да се преборите с целулита, яжте повече плодове, зеленчуци, зърнени храни и овесени ядки, богати на мед, които участват в синтеза на колаген. Пийте повече вода и се движете!

1
Движение - последните статии, избрани публикаци и съвети. Информация за Движение от Ezine.bg. Списък на статиите за Движение. Online портал за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, семейство и деца и Движение.
Движение - Пътувайте в метрото прави! Пази от две коварни болести

Пътувайте в метрото прави! Пази от две коварни болести

19.08.20160477

Може да ви звучи смешно, но седалките в метрото могат да бъдат пагубни за вашето здраве. Според ново проучване стоенето прави, дори и за кратко, може драстично да намали риска от инфаркт или развитие на диабет.

Движение - Здравето изисква да работим поне 2 часа прави

Здравето изисква да работим поне 2 часа прави

11.04.20160275

Всички хора, които прекарват по-голямата част от времето си в седнало положение, имат по-голям риск да се разболеят от сърдечно-съдово заболяване, рак, диабет.

Движение - Стойте прави за здраве

Стойте прави за здраве

04.08.20150481

Правата стойка помагала на организма да подобри нивата на холестерола, мазнините и захарите, категорични са учените. Добре известно е, че ако тези биологични маркери не са в нормата, могат да се появят сърдечно-съдови изменения.

Движение - Заседяване над 6 часа е рисково за рак при жените

Заседяване над 6 часа е рисково за рак при жените

20.07.20150651

Заседяването над шест часа при жените носи по-голям риск от рак на костния мозък, гърдата и яйчниците, посочва се в скорошно изследване.

Движение - Преборете желанието за сладко с ходене

Преборете желанието за сладко с ходене

08.04.20150349

Петнайсет минути разходка ще ви отърват от желанието да ядете каквито и да било сладкиши, твърди изследване, което е направено от специалисти от университета на Инсбрук, Австрия.

Движение - Последици от липсата на физическа активност

Последици от липсата на физическа активност

30.03.20150699

Липсата на физическа активност може да е с много сериозни последствия за хората, страдащи от диабет, тъй като тя увеличава нивото на кръвната захар и влошава чувстивитлеността на организма към инсулина

Движение - Предписват редовен секс вместо упражнения

Предписват редовен секс вместо упражнения

19.02.20150999

На джипитата във Великобритания им е наредено да предписват на пациентите си да са по-активни сексуално. Лекарите ще имат и възможността да проверяват дали препоръките им се изпълняват чрез SMS-и

Движение - По 6 мин разходка на час срещу обездвижване

По 6 мин разходка на час срещу обездвижване

23.01.20150430

Продължителното заседяване може да се окаже причина за сърдечно-съдово заболяване, рак или диабет, посочват канадски учени. Те твърдят, че заседяването се отразява и на хората, които редовно тренират.

Движение - Да забавим стареенето на мускулите

Да забавим стареенето на мускулите

05.01.201501427

Стареенето е процес, който засяга всяка част от нашето тяло, заедно със своите последици. По-назад не остават и мускулите.

Движение - Мързеливците живеят по-малко

Мързеливците живеят по-малко

10.09.20140538

Времето, което възрастните хора прекарват в седнало положение, трябва да се намали. Хората, които прекарват по-голямата част от деня си в седнало положение, съкращават живота си, показват резултатите от ново изследване.

Движение - Разходките ни превръщат в два пъти по-креативни личности

Разходките ни превръщат в два пъти по-креативни личности

29.04.20140375

Според екипа на д-р Мерилин Опецо от университета в Санта Клара, Калифорния, ако се нуждаем от нови идеи, една разходка в парка би се отразила отлично на творческото ни мислене.

Движение - Съвети на моделките за изваяна фигура

Съвети на моделките за изваяна фигура

21.04.20140786

Хубавицата споделя в интервю, че поддържа тялото си толкова изваяно с постоянни тренировки, които обаче честичко променя. Кристи твърди, че иначе доста бързо се отегчава.

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

  • Новини и Съвети

  • Нови
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани