Ако искаш да спиш спокойно, този цвят трябва да е в спалнята ти

Ако искаш да спиш спокойно, този цвят трябва да е в спалнята ти

За спокойният и качествен сън има няколко основни фактора, а един от най-важните се оказва цветът, който доминира във вашата спалня. За да се наспите добре според учените, е нужно да обзаведете спалнята си правилно.

1

Фън Шуй

Фън Шуй - последните заглавия, авторски публикаци и съвети. Информация за Фън Шуй от Ezine.bg. Списък на статиите за Фън Шуй. Online портал за здравословен живот, звезди, дом и градина, семейство и деца и Фън Шуй.
Фън Шуй - Да подредим коледната трапеза за късмет според фън шуй

Да подредим коледната трапеза за късмет според фън шуй

25.12.201701199

За да си донесете здраве и благополучие през следващата година, вижте съветите за подредба на коледната маса на фън шуй.

Фън Шуй - Истината за дрехите втора употреба, която не знаете

Истината за дрехите втора употреба, която не знаете

08.11.201701074

В миналото практиката да се носят чужди дрехи е била особено популярна. Дадена от царя за награда дреха се е смятала за вещ, заредена с късмет и носеща щастие.

Фън Шуй - Фън Шуй: Домашните растения, които носят късмет

Фън Шуй: Домашните растения, които носят късмет

30.09.2017012231

Растенията също са живи същества, които носят на хората най-различни енергии. В зависимост от избора на растения за дома избираме дали да внесем щастие и късмет в него.

Фън Шуй - Ето как Фън Шуй може да ви помогне в живота

Ето как Фън Шуй може да ви помогне в живота

19.04.201701642

Фън Шуй е изкуство и наука. Това ви дава възможност да проектирате жизнената си среда, да я направите оптимална за живеене, работа и почивка. Всеки инструмент и всяка частица от това древно учение е насочен към това да се създаде среда, която обичате и ви

Фън Шуй - Вещите, които правят дома ви уютен и приятен според психологията

Вещите, които правят дома ви уютен и приятен според психологията

09.02.201702580

Според психолозите има няколко елемента, които, ако присъстват в дома ви, ще провокират по-често положителни емоции. Специалистите съветват да обзаведете дома си така, че да ви зарежда с положителна енергия.

Фън Шуй - Вещите, които спокойно може да изхвърлите от дома си

Вещите, които спокойно може да изхвърлите от дома си

06.02.201703549

Многото аксесоари ви задушават и натрупването на всевъзможни джунджурии понякога води до отблъскващ ефект. Претрупаните рафтове събират много прах, а чистенето им включва почистването на всеки аксесоар поотделно. Изхвърлете ги веднага

Фън Шуй - Как да посрещнем годината на Огнения петел според фън шуй

Как да посрещнем годината на Огнения петел според фън шуй

30.12.201608197

2017 година ще бъде покровителствана от Огнения петел според китайската митология, а съветите на фън шуй казват, че трябва да преобразим дома и облеклото си в определени цветове, за да привличаме късмета.

Фън Шуй - Венета Райкова лекува Тишо с фън шуй

Венета Райкова лекува Тишо с фън шуй

01.06.20160343

Бившата водеща на предаването Горещо Венета Райкова реши да лекува съпруга си с фън шуй. Причината са зачестилите засечки на Тихомир в леглото.

Фън Шуй - Фън шуй за уютен дом

Фън шуй за уютен дом

13.03.201602193

Уютният дом е предпоставка за добър живот. Мястото на което се прибираме всяка вечер е нашата крепост и трябва да ни кара да се чувстваме спокойни.

Фън Шуй - Да подготвим дома за посрещане на Нова година

Да подготвим дома за посрещане на Нова година

29.12.20150879

Според китайския календар, 2015 година ще бъде годината на овцата. Подготовката на дома ви за празника неминуемо трябва да е съобразена с този факт.

Фън Шуй - За добрата домакиня: системата Флай Лейди

За добрата домакиня: системата Флай Лейди

24.11.201504136

Всяка една работеща жена желае е, когато се прибере вкъщи след тежкия работен ден, да се отдаде на заслужена почивка. Домакинските задачи обаче са навсякъде. Системата Флай Лейди има решение за умни домакини

Фън Шуй - Влияние на огледалото според фън шуй

Влияние на огледалото според фън шуй

15.11.201502840

В древното изкуство за подреждане на дома фън шуй огледалото е сред вещите, които играят основна роля. Те трябва да бъдат поставени на специални места във всяка стая, за да може енергията да тече правилно.