Да подредим коледната трапеза за късмет според фън шуй

Да подредим коледната трапеза за късмет според фън шуй

За да си донесете здраве и благополучие през следващата година, вижте съветите за подредба на коледната маса на фън шуй.

1

Фън Шуй

Фън Шуй - последните заглавия, авторски публикаци и съвети. Информация за Фън Шуй от Ezine.bg. Списък на статиите за Фън Шуй. Online портал за здравословен живот, звезди, дом и градина, семейство и деца и Фън Шуй.
Фън Шуй - Истината за дрехите втора употреба, която не знаете

Истината за дрехите втора употреба, която не знаете

08.11.20170832

В миналото практиката да се носят чужди дрехи е била особено популярна. Дадена от царя за награда дреха се е смятала за вещ, заредена с късмет и носеща щастие.

Фън Шуй - Фън Шуй: Домашните растения, които носят късмет

Фън Шуй: Домашните растения, които носят късмет

30.09.201709942

Растенията също са живи същества, които носят на хората най-различни енергии. В зависимост от избора на растения за дома избираме дали да внесем щастие и късмет в него.

Фън Шуй - Ето как Фън Шуй може да ви помогне в живота

Ето как Фън Шуй може да ви помогне в живота

19.04.201701241

Фън Шуй е изкуство и наука. Това ви дава възможност да проектирате жизнената си среда, да я направите оптимална за живеене, работа и почивка. Всеки инструмент и всяка частица от това древно учение е насочен към това да се създаде среда, която обичате и ви

Фън Шуй - Вещите, които правят дома ви уютен и приятен според психологията

Вещите, които правят дома ви уютен и приятен според психологията

09.02.201702253

Според психолозите има няколко елемента, които, ако присъстват в дома ви, ще провокират по-често положителни емоции. Специалистите съветват да обзаведете дома си така, че да ви зарежда с положителна енергия.

Фън Шуй - Вещите, които спокойно може да изхвърлите от дома си

Вещите, които спокойно може да изхвърлите от дома си

06.02.201703064

Многото аксесоари ви задушават и натрупването на всевъзможни джунджурии понякога води до отблъскващ ефект. Претрупаните рафтове събират много прах, а чистенето им включва почистването на всеки аксесоар поотделно. Изхвърлете ги веднага

Фън Шуй - Как да посрещнем годината на Огнения петел според фън шуй

Как да посрещнем годината на Огнения петел според фън шуй

30.12.201608092

2017 година ще бъде покровителствана от Огнения петел според китайската митология, а съветите на фън шуй казват, че трябва да преобразим дома и облеклото си в определени цветове, за да привличаме късмета.

Фън Шуй - Венета Райкова лекува Тишо с фън шуй

Венета Райкова лекува Тишо с фън шуй

01.06.20160257

Бившата водеща на предаването Горещо Венета Райкова реши да лекува съпруга си с фън шуй. Причината са зачестилите засечки на Тихомир в леглото.

Фън Шуй - Фън шуй за уютен дом

Фън шуй за уютен дом

13.03.201601917

Уютният дом е предпоставка за добър живот. Мястото на което се прибираме всяка вечер е нашата крепост и трябва да ни кара да се чувстваме спокойни.

Фън Шуй - Да подготвим дома за посрещане на Нова година

Да подготвим дома за посрещане на Нова година

29.12.20150800

Според китайския календар, 2015 година ще бъде годината на овцата. Подготовката на дома ви за празника неминуемо трябва да е съобразена с този факт.

Фън Шуй - За добрата домакиня: системата Флай Лейди

За добрата домакиня: системата Флай Лейди

24.11.201503634

Всяка една работеща жена желае е, когато се прибере вкъщи след тежкия работен ден, да се отдаде на заслужена почивка. Домакинските задачи обаче са навсякъде. Системата Флай Лейди има решение за умни домакини

Фън Шуй - Влияние на огледалото според фън шуй

Влияние на огледалото според фън шуй

15.11.201502411

В древното изкуство за подреждане на дома фън шуй огледалото е сред вещите, които играят основна роля. Те трябва да бъдат поставени на специални места във всяка стая, за да може енергията да тече правилно.

Фън Шуй - Фън шуй на работното място

Фън шуй на работното място

05.11.201502405

Ако сте ръководител на фирмата бюрото трябва да бъде по-голямо, отколкото са бюрата на вашите служители. Смята се, че това е символ на положение и на власт.