Магическият корен за тънка талия

Магическият корен за тънка талия

Предлагаме ви една рецепта, за която са ви нужни само три продукта и която ще ви помогне да се отървете от тлъстините в талията. Сместа ще подобри паметта, зрението и слуха, освен това ще помогне да се елиминират излишните мазнини

1

Хрян

Хрян - последните теми, подбрани публикаци и препоръки. Информация за Хрян от Ezine.bg. Списък на статиите за Хрян. Online портал за здравословен живот, диети, дом и градина, семейство и деца и Хрян.
Хрян - Хрян и спирт срещу косопад

Хрян и спирт срещу косопад

27.09.2014311334

Модерната химия и скъпите препарати никога не са можели да се мерят с възможностите, които ни предлага народната медицина. В нея можем да открием множество рецепти за справяне с окапването на косата.

Хрян - Продукти за красиви зъби

Продукти за красиви зъби

07.05.201302116

Знаете ли, че много хранителни продукти са в състояние да повлияе положително върху състоянието на нашите зъби и зъбен емайл? Сред тях са целината, хрянът, сусама, сиренето, магданоз и др.

Хрян - Хрянът спасява от зъбобол

Хрянът спасява от зъбобол

03.05.201102459

При зъбобол помага сок от хрян. Той не се използва в чист вид, тъй като е прекалено силен заради съдържанието на етерични масла. Той помага и при болки в ставите.

Хрян - Полезните свойства на меда

Полезните свойства на меда

06.04.201102845

Медът помага за намаляване на артериалното налягане при хипертония в комбинация със сок от моркови, лимон и хрян. Медът помага при здравословнипроблеми и действа разкрасяващо.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни