Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Не се разбирам с майка си

Не се разбирам с майка си

Не се разбирам с майка си
Здравейте!

Проблема ми е следния: -Майка ми е един ужасяващ за мен човек. Понякога имам чуството, че ме мрази. Непрекъснато ме обижда, наранява едва ли изкарва ме луда. Говори всякакви глупости и мен ме изкарва виновна за ВСИЧКО! ! ! Имам по-голяма сестра. . Тя е целия и живот
. . С една дума мен не ме брои за нищо! ! ! ! ! ! ! ! !

Тя критикува всяко едно нещо, което правя. . И много плача от нея. . А и от баща ми. . Не се разбират добре и много се карат. . Когато са ядосани го изкарват върху мене. А сестра ми получава всичко. . Аз съм на 13, а тя на 24! ! ! ! И все още я издържат, гледат, носят на ръце, а на мен ми казват:"Ако не се постараеш, нищо няма да стане от теб. . ! "И много ме боли. . Извинете, ако има допуснати правописни грешки. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Минала през твоя път
Минала през твоя път
11.03.2016 17:04
Здравей. :) И аз бях като теб като малка,но като поотраснах осъзнах, че ти си им надеждата и от теб очакват повече, понеже по-голямото им дете вече ги е разочаровало и са по-строги със теб, не им обръщай внимание, живей си живота, не ги приемай толкова лично тези неща, главата горе покажи, че си повече и може да не ти пука от това, че ти си им последната надежда!!
1
0
Camelia..19
Camelia..19
27.12.2015 02:56
Да разбирам те много добре и аз съм момиче, на 13год.майка ми е по лоша! И тя така ме обижда и аз си мисля че тя ме мрази че, не ме обича и т.н но не се претеснявай щте ти мине а когато пораснеш малко по голяма ще те,разбира...и т.н.
0
0
Пламена M.
Пламена M.
30.11.2015 16:21
Мило момиче, случаят ти е доста странен, тъй като в живота винаги малкото дете е глезеното. Майка ти постъпва нечестно и е време да ѝ го кажеш в очите. Но, разбери и ти, възрастните хора имат много проблеми и често си изкарват всичко на децата и близките. Може би това е и причината да се карат с баща ти. Според мен е добре да споделиш какво чувстваш, не е хубаво да таиш подобни чувства в себе си. А и ти си в такава ранима възраст..просто сподели. Ако не можеш директно с родителите си, говори с психолога в училище. Няма нищо срамно в това...Или някой възрастен, който ще обърне внимание на всичко, което тормози душата ти. Може би сестра ти?
4
2

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка: