Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Не разбирам какво му е в главата...

Не разбирам какво му е в главата...

Не разбирам какво му е в главата...
Здравейте! От една седмица излизам с едно момче, което твърдеше, че много ме харесва. Първите няколко дни се държеше невероятно! Той е с две години по-голям, учи в моето училище и работи, но само Петък и Събота. Всичко вървеше супер, но после изведнъж той поспря да ми пише. . . не ми се обаждаше сутрин както правеше, държеше се много хладно! И аз го попитах защо се дъжи така, а той каза ще трябва да работя цяла седмица и няма да имам свободно време!

Работата му започваше в 16, тъй че имаше време, но той предпочиташе да пие кафе с приятелите си, които са в неговия клас и се виждат всеки ден. Спря да ме търси и междучасията и аз го попитах защо се държи така и той каза, че се държи приятелски, защото не иска да има връзка по телефона. (нямаше да е по телефона, защото на всичкото отгоре сме съседи). В началото ми казваше такива неща, а сега какво му прищрака не знам! Той продължава да ми пише, но не знам какво да правя! Харесвам го, но мисля, че и той е като другите! Помогнете ми!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
14.10.2015 15:43
И какво стана :P
0
0
Nina
Nina
09.04.2015 21:27
Ne tichaj podire mu, tova ne e dobra strategiq.
0
0
човека
човека
02.04.2015 13:25
сега е модерно сред пубертетите да се правят на гъзари , всичко което е свързано с това да бъдеш отговорен и сериозен към някого е табу , тва е един вид по тоя начин пубертетите доказват на себе си и приателите си колко са вървежни,така израстват, когато се държат пренебрежително към момиче което ги търси и не осъзнават колко е глупаво това поведение , тука е много важно ти да осъзнаеш и да разбереш че това момче не влага нищо лично и си живее в собствения измислен свят тва е един вид избиване на комплекси най точно , та много е важно щом срещу себе си имаш един такъв индивид да не приемаш нещата на лично и да не реагираш на това поведение агресивно или като обидена ученичка , просто осъзнай че точно в този момент тва момче не е дорасло и не е готово да има пълноценни взаимоотношения с някой друг , не се озлобявай но не си губи времето с него , понякога ни се иска да се обвържем с някого и тълкуваме глупавото му поведение от собствената ни гледна точка или така както ни се иска и му придаваме черти и качества каквито няма , с две думи не гони михаля а си търси момче което те търси а не ти да го гониш може да не е толкова готин колкото ти се иска но поне ще ти отвръща на чуствата , мисля че доста обстоино ти поясних ситуашията ти в твоята възраст не е толкова важно да правиш секс колкото да се опиташ да си изградиш чрез връзките които имаш с други деца защото сте деца колкото и да се мислите за големи та много е важно да добиеш опит за правилно общуване с мъжете , трябва да пораснеш а ако се опитваш да гониш някой на когото не си нужна блокираш развитието си и спираш да се учиш и трупаш опит
3
1
Мaрия
Мaрия
02.04.2015 16:41
Благодаря,за обстоятелствения съвет!!!
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: