Не ми се живее повече

Не ми се живее повече
На 17 съм, а вече не ми се живее. Нямам приятели, с родителите ми не се разбирам, а за гадже да не говоря. Всички ме мислят за странна и никой в училище не иска да е приятел с мен.

Не знам как да общувам с хората, дори с нашите. Те постоянно се карат и въобще не се интересуват от мен. Когато искам да споделя нещо с майка си, тя винаги е уморена и не ме слуша, с баща ми не съм се и опитвала.

Имах една приятелка от кваратала, но техните се преместиха и от тогава нямам никой с когото да споделя нещо. Обичам да ходя на кино, да се забавлявам, но нямам с кого.

Момичетата от класа ми са се разделили на групички по две, по три и като отида при някои от тях, веднага сменят темата и ме игнорират.

Не знам защо, но всички бягат от мен. Трудно ми е да говоря пред много хора, да не се изложа и мълча в повечето случаи, но това ли е причината да ме избягват.

Моля, дайте ми съвет. Как да се държа за да си намеря приятели.

Коментари (24)

Изпрати
Нели
Нели
30.11.2015 00:07
Здравей Кари,не обръщъй внимание на съученичките или скучното ежедневие , а по -добре се заеми с учение и плануване на бъдещето си,както и започни да ходиш на някъкъв спорт-ето ти възможност за нови контакти,където не следва да спазваш някакво специално поведение, а можеш да бъдеш себеси.Ако успееш навреме да решиш къде ще къндедатстваш и да се подготвиш,приемането ти там ще доведе до нови запознанства .
И най -важното ,ти имаш най-голямато предимство -17 години- животът тепърва започва ,а освен това не се чувствай самотна , човек никога не е сам ,винаги е с най-искренния си и откровен приятел- самият себе си.
Върви смело.Успех.
0
0
Ист
Ист
14.08.2015 23:39
Е приятели вече няма в днешно време,казвам го от личен опит,всеки те използва дотогава докогато има полза от теб,после те забравя!!!Колкото по-малко толкова по-добре!!Аз също съм мълчалива,обичам да слушам и да си правя изводи за това какъв човек седи срещу мен!!!
0
0
Кал
Кал
29.07.2015 00:17
Здравей .. Понеже аз също имам нужда от някого с когото да говоря бих се радвал ако ме намериш на скайп ivanov4502 аз съм Момче на 21 и аз съм като теб от доста години насам !
1
0
психолога
психолога
24.07.2015 18:31
според мен отиди някъде и си намери прятелка с полужителна енергия обикновено тези хора дори да искат да те оставят немогат да го направат защото те до някъква степен изпитват съжаление и мислят че за обществото без теб са нищо и така ще имаш прятел до гроб
0
0
Открита
Открита
18.06.2015 14:56
Здравей! Аз бях и съм с много тежка съдба, не причинена от мен, но няма да бъда! Усиленото изучаване на астрология ми помогна да повярвам отново в себе си, а ми отне само 2 години от живота. Има сайтове като astro5.net с по 2.40 на месец за абонамент или beinsadouno (личен хороскоп), на които можеш наготово да получиш информация за себе си, но трябва да попиташ майка си за рождения си час. Тълкуването можеш да си направиш и сама като използваш Google изписваш дадения аспект или позиция , например луна в стрелец и избираш сайта на което тълкувание най-много се доближава до твойто разбиране. Винаги можеш да четеш тези неща, да анализираш ситуациите които са те накарали да не се чувстваш добре и така, докато не решиш какво да правиш сама с живота си и не добиеш увереността в качествата, които притежаваш.
0
3
ааааааа
ааааааа
09.12.2014 19:29
Така е! Просто си добре възпитана! Научена си на ценности! Нещо,което за съжаление в днешно време много рядко се забелязва! Затова те игнорират и така ще правят, защото не си с леко поведение като тях. Умна с и си мъдра и това ги дразни! Не говориш техните простотии и затова те няма как да общуват с теб! Съвет от мен - да не ти пука нека не говорят с теб! Те не заслужават вниманието ти. Ти няма какво да си кажеш с тях.
1
0
Angel Angelov
Angel Angelov
23.12.2013 14:16
аве остави ги тези с акълите какво да ти кажа живота е труден но ако е лесен няма да е интересен 1 ден ти ще намериш своето място там в него както и всичко останало свързано с него просто дерзай живота е пред теб
2
0
к
к
25.09.2013 16:15
Вземи си хероин.
0
4
Ти се П - - - Л
Ти се П - - - Л
01.12.2013 15:02
Вземи първо ти и уточни какви са ефектите след него
3
0
Plamena
Plamena
19.07.2013 12:01
Да не ти пука всичко ще се оправи!Сега можеш да нямаш приятели но по добре без такива ако ще са само за маса и т.н ... Достатачно е 1 да имаш но да знаеш че е истински.А те се познават в трудните моменти.Не страдаи за никои които не страда за теб ,не си заслужава!Опитаи да намериш приятели в интернет мрежата,така ще ти е по лесно.След време ще намериш човек до себе си,които да те обича,да даржи на теб,да те уважава ще се изнесеш от вас.Живота ти ще придобие смиъл.Даи боже да имаш детенце тогава сичко е различно :)Ще бадеш по добра маика от твоята ;) като знаеш сега как се чувстваш ти.Усмихни се на живота и тои ще ти се усмихне.Облечи се хубаво,гримираи се излез навън..вдигни се самучувствието.Опитаи се да постигнеш нещо в живота било то в сверата на спорта в музиката или в каквото имаш талант каквото те влече ;) Накараи всички които са те пренебрегвали да сажаляват,да искат да имат място в живота ти но не ги допускаи!
2
0
не си само ти
не си само ти
19.07.2013 08:58
Определено не знаеш кой съм, но както и да е.Съжалявам, ако съм те засегнал, не е било нарочно.
0
0

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: