Да го махна ли

Да го махна ли
Здравейте, приятели на сайта. Имам един много сериозен проблем.
Живея с приятеля си от две години, почти от както сме заедно. Разбираме се добре и почти всичко е наред в отношенияте ни, само дето той постоянно е по командировки.

Пътува почти през седмица за по няколко дни. Това налива малко напрежение между нас, защото често оставам сама.

Така във времетраенето на една от командировките му, излязах да се повеселя с компания в едно заведение, като пийнах повечко. Там съвсем неочаквано засякох бившето си гадже(с което не поддържам връзка) и се заприказвахме за миналите ни отношения и така от дума на дума завършихме на сутринта заедно.

Това ми се случва за първи път. Нямам навика да изневерявам.

Чувствах се много гузно, след случилото се и не знаех как да постъпя, да кажа или не на сегашният си приятел.
Но това ѝ не е най-лошото. След две седмици се оказа, че съм бременна и като смятам дните най-вероятно е да съм бременна от бившият си.

Не знам какво да правя. Не мога да го споделя с никой от двамата, а трябва да взема някакво решение.

Не искам да го махна прибързано, защото вече ми е време да имам деца, а не мога и просто така да го остава с лъжа.

Много съм объркана..

Моля ви, мили хора дайте ми съвет. Как да постъпя?[Още подобни истории тук]

Рейтинг

5
Общо 4 гласували
5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Мери Желязкова
Мери Желязкова
17.12.2015 12:41
Аз, когато започнах да водя полов живот си обещах, че ако се случи нещо и забременея никога няма да абортирам, а напротив ще се грижа за него дори и сама, както и още неща, които нямам намерение да наруша. За жалост тази твоя грешка е показател, че всеки си носи отговорност за постъпките си, а детенцето е нещо, на което можеш да се радваш в тези обстоятелства.
Командировките на мъжа ти, често оставаш сама, бившо гадже, алкохол - типичен сюжет на изневяра, но никой не може да те съди, не се съди и ти.
Приветствам те да споделиш всичко на приятеля си, нека той реши дали може да ти прости или какво ще се случва с вашите отношения след тази случка. Ти няма какво да направиш, остави той да реши.
След това говори и с бащата на бебенцето, той трябва да е наясно какво се случва и че ти носиш плода му.
Грижи се за себе си най-вече, бременна си.
Успех.
0
1
хйй
хйй
21.11.2015 19:31
Защо жената да не изневерява в краина сметка самотата водии и до там аз бих задаржала детето само ако имам сериозен човек до мен
0
0
Цвета
Цвета
11.03.2014 15:04
оето скромно мнение е да не махаш детето.При един аборт вероятността да не можеш да забременееш е голяма,А инвитро пътят е труден...мнооого труден.При това за мен абортът е убииство.Кажи и на двамата и това е.Бившият може да те приеме,но дали ти го искаш това е въпрос също.С настоящият ще се разделите,това е ясно.Аз не бих го махнала.
1
0
Дани
Дани
27.02.2014 00:06
Защо да раждаш дете,чието не се знае кой е баща му?Ако е от бившия,следователно трябва да се върнеш при него,логично е.По-добре е след време като имаш стабилно семейство и си готова за деца,тогава.Защо то да плаща за грешките на родителите си?А и има голяма вероятност,да останеш самотна майка,както чета от поста ти.
2
2
aisql
aisql
24.05.2012 13:29
мъж да изневери да често случваща се ситоация но жена да изневери него вазприемам че и вече бремена това съм го виждала само по филмите
0
3
пецан
пецан
15.05.2011 18:17
За какво трябва да страда детето за грешките на родителите си ? Аз така страдах и бих предпочел въобще да не се бях раждал. Ако някога създам семейство, не бих оставил детето си само. Каквато и да е майката, ще стискам зъби и това е, знам какво е да израснеш сам и за това не бих подложил на това детето си. Абе и да ти кажа, рядко някой, който си е легнал с теб за вечерта ще ти повярва, че е негово детето, а пак и си предала приятеля си. Да ти кажа, направи аборт, че детето да не страда и поеми си последствиата.
0
1
Да го махна ли?
Да го махна ли?
28.01.2011 11:11
Не го махай. А ако след този аборт няма да можеш да имаш деца ? Но не си и помисляй да скриеш от твоичкия и да му препишеш детето, че е негово. Рано или късно той ще разбере и тогава ще стане много зле работата за всички Ви, дори и за детето. Кажи на бившия, премислете ситуацията. След това полекичка се отдръпни от сегашния ти приятел.
Ако не беше риска от безплодие, веднага
бих ти казала да го махнеш, защото е заченато от двама пияни и не се знае какво дете ще родиш.
Абе, кой каквото и да ти каже, все ще
сбърка. Кашата що я надроби, сега се налага сама да я сърбаш. Не съм ти съдник, но ако на всяко подпийване си лягаш с някого.
0
0