Защо е важно да имаме вана вкъщи: 5 невероятни ползи

Защо е важно да имаме вана вкъщи: 5 невероятни ползи

Дълъг и тежък ден на работа? Стресът ви е на път да ви пречупи? Невижданите и продължителни жеги са дехидратирали кожата ви и тя е суха и неприятна на допир?

1

Ароматерапия

Ароматерапия - последните заглавия, подбрани публикаци и препоръки. Информация на тема Ароматерапия от Ezine.bg. Списък на статиите за Ароматерапия. Online портал за здравословен живот, диети, дом и градина, семейство и деца и Ароматерапия.
Ароматерапия - Какво е Кан терапия и как помага тя?

Какво е Кан терапия и как помага тя?

17.05.20170310

Кан терапията е профилактична и терапевтична система, която се стреми да върне баланса в тялото. В себе си тя съдържа различни елементи като ароматерапията или етеричномасления масаж, специфични техники на Далечния изток. Основната й част обаче е съставен

Ароматерапия - Древен китайски масаж лекува главоболие без медикаменти

Древен китайски масаж лекува главоболие без медикаменти

18.01.201701199

Само с масаж на конкретна точка може да облекчите главоболието си, без да пиете медикаменти. Техниката е използвана в Китай и е позната още от Древността.

Ароматерапия - Вижте защо етеричното масло от бергамот е толкова полезно за здравето ни

Вижте защо етеричното масло от бергамот е толкова полезно за здравето ни

14.09.20160336

Особено ценено е етеричното масло от бергамот, което е известно не само в ароматерапията и козметичната индустрия, но и във фармацията. Ето защо тук ще Ви запознаем защо и по какъв начин то е полезно за здравето ни

Ароматерапия - Три аромата в стаята за по-добро настроение

Три аромата в стаята за по-добро настроение

16.07.201601809

Само с едно от три, доказано ефективни етерични масла, може да внесете повече хармония в ежедневието. Още от древността тези аромати са използвани за по-добро настроение и спокойствие.

Ароматерапия - Билкови бани при проблеми с краката

Билкови бани при проблеми с краката

28.03.201601443

Ще Ви покажем как да си приготвите билкови бани при проблеми с краката и при какви оплаквания да ги прилагате

Ароматерапия - Лечение на разширени вени с ароматерапия

Лечение на разширени вени с ароматерапия

18.08.20150973

Най-използваните масла за лечение на разширените вени са лайката, кипарисът, ливанът и маслото от смирна. Ливан и кипарис имат стягащо свойство и успяват да минимализират разширените вени

Ароматерапия - Естествени методи за облекчаване на главоболието

Естествени методи за облекчаване на главоболието

27.05.20150885

Съществуват най-различни таблетки за облекчаване на главоболието, но освен с хапчета, можете да премахнете болката и с няколко естествени продукта, с които обикновено разполагате в дома си

Ароматерапия - Направете си сами масаж с горещи камъни

Направете си сами масаж с горещи камъни

25.04.20140862

Масажът с горещи камъни, който е популярен в салоните за красота, може да се направи и в домашни условия. Достатъчен ви е само един голям плосък камък, метална купа, билки и подправки.

Ароматерапия - Разлики между класически и популярен фън шуй

Разлики между класически и популярен фън шуй

30.09.20130954

Фън шуй представлява изкуство и наука, целяща създаването на хармонична и здравословна среда за живот и работа. Това може да се постигне на всяко пространство, имащо ясни граници – жилище, сграда, стая, парцел земя, местност, дори държава.

Ароматерапия - Ароматерапията спира главоболието

Ароматерапията спира главоболието

07.05.20130796

Ароматерапията е метод за трайно облекчение на главоболието. Етеричните масла от розмарин, евкалипт, джинджифил и мента отпускат както физически, така и психически.

Ароматерапия - Ароматоеротика

Ароматоеротика

29.01.20130936

Древните легенди разказват, че Афродита притежавала чуден пояс с благовонни масла, с който съблазнявала мъжете. Четири причини, поради които благовонните масла влияят на сексуалните отношения.

Ароматерапия - Ароматите на Огъня ускоряват реакцията ви

Ароматите на Огъня ускоряват реакцията ви

28.01.20130482

Ароматите могат да бъдат класифицирани в съответствие със системата на петте елемента. Преценете от какъв елемент имате нужда, за да внесете неговия аромат на работното си място.