Как действа на кожата катраненият сапун?

Как действа на кожата катраненият сапун?

Катраненият сапун е известен на народа ни от столетия като лек срещу шипове, псориазис и дерматологични заболявания. Вижте повече относно действието на катранения сапун върху кожата.

1

Кожа

Кожа - последните теми, подбрани публикаци и препоръки. Информация на тема Кожа от Ezine.bg. Списък на статиите за Кожа. Online портал за здраве, диети, дом, семейство и деца и Кожа.
Кожа - Полезно ли е млякото за кожата и как да се използва?

Полезно ли е млякото за кожата и как да се използва?

22.12.2018054

Млякото остава един от най-ефективните продукти за домашна красота. Подбрали сме Ви 3 маски с мляко, които наистина ще направят чудеса с кожата Ви.

Кожа - Как да премахнем петната по кожата?

Как да премахнем петната по кожата?

17.12.20180227

С годините постепенно разбирате, че бръчките могат да ви накарат да изглеждате много по-възрастни, отколкото сте наистина. Същото се отнася и за петната по кожата. Как да премахнем петната по кожата?

Кожа - Как да се грижим за кожата според възрастта?

Как да се грижим за кожата според възрастта?

07.12.20180172

Кожата е отражение на женската красота. От състоянието на кожата може да се разбере колко грижи полага за себе си една жена. Как да се грижим за кожата според възрастта?

Кожа - Тези природни продукти успокояват раздразнената кожа

Тези природни продукти успокояват раздразнената кожа

05.12.2018099

Раздразнената кожа причинява дискомфорт, зачервяване и болка. Но ето тези природни продукти успокояват раздразнената кожа.

Кожа - Как да изравним тена на кожата по естествен начин?

Как да изравним тена на кожата по естествен начин?

04.12.2018072

Често след летния период дамите страдат от тъмни петна по кожата, които подронват самочувствието им. Как да изравним тена на кожата по естествен начин?

Кожа - Как гримът вреди на кожата

Как гримът вреди на кожата

03.12.2018087

Има много причини да обичаме грима. Той ни помага да прикрием някои свои недостатъци и да се чувстваме по-уверени. Но може и да е опасен за нас. Ето как гримът вреди на кожата!

Кожа - Здрава кожа във всяка възраст

Здрава кожа във всяка възраст

01.12.2018083

Проблемите с кожата са често срещани при жени от всякаква възраст. Как да поддържаме кожата си, ще разберете в следващите редове.

Кожа - Как да подобрим еластичността на кожата?

Как да подобрим еластичността на кожата?

30.11.20180131

С годините кожата губи своята еластичност. Ето как да подобрим еластичността на кожата си, без да се подлагаме на скъпи процедури.

Кожа - Избелете кожата и изсветлете тена с тези домашни методи

Избелете кожата и изсветлете тена с тези домашни методи

27.11.20180105

Не е необходимо да хвърляте купища пари, за да имате сияен е свеж вид. Избелете кожата и изсветлете тена с тези домашни методи, при това без да харчите цяло състояние!

Кожа - Грижа за кожата преди сън

Грижа за кожата преди сън

24.11.2018096

Грижата за кожата преди сън е от изключително голямо значение за нейното здраве и вид на следващия ден. Вижте коя е правилната грижа за лицето, преди да си легнете

Кожа - Подмладяващ масаж за лице в 4 лесни стъпки

Подмладяващ масаж за лице в 4 лесни стъпки

03.10.20180552

Кожата на лицето е подложена на най-много външни фактори през всички сезони. Освен кремове и маски, е добре да се грижим за нея и с масажи.

Кожа - Грешки, които състаряват кожата

Грешки, които състаряват кожата

29.09.201806724

Процесът на стареене е необратим, но това не значи, че не можем да го забавим и да остаряваме красиво. Има ежедневни навици, които могат да състарят кожата. Важно е да разберем кои са тези грешки и да ги избягваме.