Най-честите кожни проблеми през есента

Най-честите кожни проблеми през есента

Лято. Слънце, морска вода, тен. Въпреки приятния бронзов загар, който сме постигнали, след лятото кожата ни определено има нужда от възстановяване. Всеки сезон има и специфики – и се отразява различно на кожата.

1

Кожа

Кожа - последните теми, подбрани публикаци и препоръки. Информация на тема Кожа от Ezine.bg. Списък на статиите за Кожа. Online портал за здраве, диети, дом, семейство и деца и Кожа.
Кожа - Признаци за вредното влияние, което захарта оказва върху кожата

Признаци за вредното влияние, което захарта оказва върху кожата

24.08.20190107

Често оставаме безсилни пред неустоимите сладки изкушения, които дебнат зад всеки ъгъл – торти, сладки, шоколад, бисквити и т. н. Знаем ли какви вреди оказва захарта върху красивата кожа?

Кожа - Ползите от аргановото масло за кожата

Ползите от аргановото масло за кожата

18.08.20190238

Аргановото масло е изключително питателно и полезно и допринася за здравето и външния вид по много неподозирани начини. То е източник на важни мастни киселини и е основна съставка в много продукти за красота.

Кожа - Определете какъв фототип е вашата кожа

Определете какъв фототип е вашата кожа

10.08.2019036

Фототипът на кожата представлява нейният естествен тен. Има хора, които могат да променят естествения цвят на кожата си с помощта на различни козметични продукти.

Кожа - Как да изравним тена на кожата по естествен начин?

Как да изравним тена на кожата по естествен начин?

08.07.20190316

Често след летния период дамите страдат от тъмни петна по кожата, които подронват самочувствието им. Как да изравним тена на кожата по естествен начин?

Кожа - Запазете летния загар за дълго с тези 5 продукта

Запазете летния загар за дълго с тези 5 продукта

23.06.20190476

Имали сте невероятна ваканция край морето или пък сте прекарали няколко дни на басейн. Сдобили сте се с шоколадов тен и сега искате да запазите ефекта и спомените от лятото по-дълго.

Кожа - Да детоксикираме лицето си за лятото

Да детоксикираме лицето си за лятото

09.06.20190403

Лицето ни е тази част от тялото, която най-често е изложена на вредните слънчеви лъчи. Това е и причината да се опитаме да го предпазим още преди да е пострадало и най-вече - преди старта на лятото.

Кожа - Как действа на кожата катраненият сапун?

Как действа на кожата катраненият сапун?

15.01.20190271

Катраненият сапун е известен на народа ни от столетия като лек срещу шипове, псориазис и дерматологични заболявания. Вижте повече относно действието на катранения сапун върху кожата.

Кожа - Полезно ли е млякото за кожата и как да се използва?

Полезно ли е млякото за кожата и как да се използва?

22.12.2018094

Млякото остава един от най-ефективните продукти за домашна красота. Подбрали сме Ви 3 маски с мляко, които наистина ще направят чудеса с кожата Ви.

Кожа - Как да премахнем петната по кожата?

Как да премахнем петната по кожата?

17.12.20180850

С годините постепенно разбирате, че бръчките могат да ви накарат да изглеждате много по-възрастни, отколкото сте наистина. Същото се отнася и за петната по кожата. Как да премахнем петната по кожата?

Кожа - Как да се грижим за кожата според възрастта?

Как да се грижим за кожата според възрастта?

07.12.20180206

Кожата е отражение на женската красота. От състоянието на кожата може да се разбере колко грижи полага за себе си една жена. Как да се грижим за кожата според възрастта?

Кожа - Тези природни продукти успокояват раздразнената кожа

Тези природни продукти успокояват раздразнената кожа

05.12.20180237

Раздразнената кожа причинява дискомфорт, зачервяване и болка. Но ето тези природни продукти успокояват раздразнената кожа.

Кожа - Как гримът вреди на кожата

Как гримът вреди на кожата

03.12.20180587

Има много причини да обичаме грима. Той ни помага да прикрием някои свои недостатъци и да се чувстваме по-уверени. Но може и да е опасен за нас. Ето как гримът вреди на кожата!