Как да се грижим за кожата според възрастта?

Как да се грижим за кожата според възрастта?

Кожата е отражение на женската красота. От състоянието на кожата може да се разбере колко грижи полага за себе си една жена. Как да се грижим за кожата според възрастта?

1

Кожа

Кожа - последните теми, подбрани публикаци и препоръки. Информация на тема Кожа от Ezine.bg. Списък на статиите за Кожа. Online портал за здраве, диети, дом, семейство и деца и Кожа.
Кожа - Тези природни продукти успокояват раздразнената кожа

Тези природни продукти успокояват раздразнената кожа

05.12.2018046

Раздразнената кожа причинява дискомфорт, зачервяване и болка. Но ето тези природни продукти успокояват раздразнената кожа.

Кожа - Как да изравним тена на кожата по естествен начин?

Как да изравним тена на кожата по естествен начин?

04.12.2018059

Често след летния период дамите страдат от тъмни петна по кожата, които подронват самочувствието им. Как да изравним тена на кожата по естествен начин?

Кожа - Как гримът вреди на кожата

Как гримът вреди на кожата

03.12.2018065

Има много причини да обичаме грима. Той ни помага да прикрием някои свои недостатъци и да се чувстваме по-уверени. Но може и да е опасен за нас. Ето как гримът вреди на кожата!

Кожа - Здрава кожа във всяка възраст

Здрава кожа във всяка възраст

01.12.2018067

Проблемите с кожата са често срещани при жени от всякаква възраст. Как да поддържаме кожата си, ще разберете в следващите редове.

Кожа - Как да подобрим еластичността на кожата?

Как да подобрим еластичността на кожата?

30.11.20180102

С годините кожата губи своята еластичност. Ето как да подобрим еластичността на кожата си, без да се подлагаме на скъпи процедури.

Кожа - Избелете кожата и изсветлете тена с тези домашни методи

Избелете кожата и изсветлете тена с тези домашни методи

27.11.2018079

Не е необходимо да хвърляте купища пари, за да имате сияен е свеж вид. Избелете кожата и изсветлете тена с тези домашни методи, при това без да харчите цяло състояние!

Кожа - Грижа за кожата преди сън

Грижа за кожата преди сън

24.11.2018045

Грижата за кожата преди сън е от изключително голямо значение за нейното здраве и вид на следващия ден. Вижте коя е правилната грижа за лицето, преди да си легнете

Кожа - Подмладяващ масаж за лице в 4 лесни стъпки

Подмладяващ масаж за лице в 4 лесни стъпки

03.10.20180507

Кожата на лицето е подложена на най-много външни фактори през всички сезони. Освен кремове и маски, е добре да се грижим за нея и с масажи.

Кожа - Грешки, които състаряват кожата

Грешки, които състаряват кожата

29.09.201806469

Процесът на стареене е необратим, но това не значи, че не можем да го забавим и да остаряваме красиво. Има ежедневни навици, които могат да състарят кожата. Важно е да разберем кои са тези грешки и да ги избягваме.

Кожа - Ябълка и лайка защитават лицето от компютъра

Ябълка и лайка защитават лицето от компютъра

15.09.201801826

Ако често седите пред компютъра, преждевременно ще се появят бръчки върху лицето си, а кожата му ще се отпусне. Ябълка, зеле, компреси с билки помагат за връщане на сияйния й вид.

Кожа - Така ще се справите със сухата кожа

Така ще се справите със сухата кожа

14.09.20180112

За никого не е тайна, че тя е нашата защитна обвивка, която е изложена всекидневно на различен тип стрес - замърсена околна среда, неблагоприятни атмосферни условия, УВ-радиация и т. н. Сухата кожа състарява, затова трябва проблемът да се реши

Кожа - Ползите от аргановото масло за кожата

Ползите от аргановото масло за кожата

04.09.2018052

Аргановото масло е изключително питателно и полезно и допринася за здравето и външния вид по много неподозирани начини. То е източник на важни мастни киселини и е основна съставка в много продукти за красота.