Запазете летния загар за дълго с тези 5 продукта

Запазете летния загар за дълго с тези 5 продукта

Имали сте невероятна ваканция край морето или пък сте прекарали няколко дни на басейн. Сдобили сте се с шоколадов тен и сега искате да запазите ефекта и спомените от лятото по-дълго.

1

Кожа

Кожа - последните теми, подбрани публикаци и препоръки. Информация на тема Кожа от Ezine.bg. Списък на статиите за Кожа. Online портал за здраве, диети, дом, семейство и деца и Кожа.
Кожа - Да детоксикираме лицето си за лятото

Да детоксикираме лицето си за лятото

09.06.20190353

Лицето ни е тази част от тялото, която най-често е изложена на вредните слънчеви лъчи. Това е и причината да се опитаме да го предпазим още преди да е пострадало и най-вече - преди старта на лятото.

Кожа - Как действа на кожата катраненият сапун?

Как действа на кожата катраненият сапун?

15.01.20190193

Катраненият сапун е известен на народа ни от столетия като лек срещу шипове, псориазис и дерматологични заболявания. Вижте повече относно действието на катранения сапун върху кожата.

Кожа - Полезно ли е млякото за кожата и как да се използва?

Полезно ли е млякото за кожата и как да се използва?

22.12.2018074

Млякото остава един от най-ефективните продукти за домашна красота. Подбрали сме Ви 3 маски с мляко, които наистина ще направят чудеса с кожата Ви.

Кожа - Как да премахнем петната по кожата?

Как да премахнем петната по кожата?

17.12.20180557

С годините постепенно разбирате, че бръчките могат да ви накарат да изглеждате много по-възрастни, отколкото сте наистина. Същото се отнася и за петната по кожата. Как да премахнем петната по кожата?

Кожа - Как да се грижим за кожата според възрастта?

Как да се грижим за кожата според възрастта?

07.12.20180187

Кожата е отражение на женската красота. От състоянието на кожата може да се разбере колко грижи полага за себе си една жена. Как да се грижим за кожата според възрастта?

Кожа - Тези природни продукти успокояват раздразнената кожа

Тези природни продукти успокояват раздразнената кожа

05.12.20180185

Раздразнената кожа причинява дискомфорт, зачервяване и болка. Но ето тези природни продукти успокояват раздразнената кожа.

Кожа - Как да изравним тена на кожата по естествен начин?

Как да изравним тена на кожата по естествен начин?

04.12.20180125

Често след летния период дамите страдат от тъмни петна по кожата, които подронват самочувствието им. Как да изравним тена на кожата по естествен начин?

Кожа - Как гримът вреди на кожата

Как гримът вреди на кожата

03.12.20180412

Има много причини да обичаме грима. Той ни помага да прикрием някои свои недостатъци и да се чувстваме по-уверени. Но може и да е опасен за нас. Ето как гримът вреди на кожата!

Кожа - Здрава кожа във всяка възраст

Здрава кожа във всяка възраст

01.12.20180143

Проблемите с кожата са често срещани при жени от всякаква възраст. Как да поддържаме кожата си, ще разберете в следващите редове.

Кожа - Как да подобрим еластичността на кожата?

Как да подобрим еластичността на кожата?

30.11.20180150

С годините кожата губи своята еластичност. Ето как да подобрим еластичността на кожата си, без да се подлагаме на скъпи процедури.

Кожа - Избелете кожата и изсветлете тена с тези домашни методи

Избелете кожата и изсветлете тена с тези домашни методи

27.11.20180158

Не е необходимо да хвърляте купища пари, за да имате сияен е свеж вид. Избелете кожата и изсветлете тена с тези домашни методи, при това без да харчите цяло състояние!

Кожа - Грижа за кожата преди сън

Грижа за кожата преди сън

24.11.20180198

Грижата за кожата преди сън е от изключително голямо значение за нейното здраве и вид на следващия ден. Вижте коя е правилната грижа за лицето, преди да си легнете

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни