Домашни хитринки за мека и гладка кожа

Домашни хитринки за мека и гладка кожа

Грижата за кожата не е свързана само със закупуването на скъпа козметика. Можете да приложите тези домашни хитринки за мека и гладка кожа, при това без излишни харчове.

1

Кожа

Кожа - последните теми, подбрани публикаци и препоръки. Информация на тема Кожа от Ezine.bg. Списък на статиите за Кожа. Online портал за здраве, диети, дом, семейство и деца и Кожа.
Кожа - 10 натурални продукта, които освежават кожата

10 натурални продукта, които освежават кожата

07.11.20180205

Вижте 10 натурални продукта, които освежават кожата. Прилагайте ги като домашни маски за лице и ще се радвате на красива кожа всеки ден.

Кожа - Здрава кожа във всяка възраст

Здрава кожа във всяка възраст

02.11.20180101

Проблемите с кожата са често срещани при жени от всякаква възраст. В пубертета момичетата страдат от акне и чувствителна кожа, а след 30 жените търсят начини да се справят с бръчки и пигментни петна.

Кожа - Най-честите грешки при грижата за косата, кожата и зъбите

Най-честите грешки при грижата за косата, кожата и зъбите

02.11.20180255

Всяко момиче се стреми към красив външен вид. За да се радваме на атрактивна визия, се подлагаме на какви ли не процедури. Парадоксалното обаче е, че в същото време допускаме груби грешки в грижата за себе си и така сами се загрозяваме.

Кожа - Как да се грижим за кожата според възрастта?

Как да се грижим за кожата според възрастта?

31.10.20180205

Кожата е отражение на женската красота. От състоянието на кожата може да се разбере колко грижи полага за себе си една жена. Без значение от възрастта жените постоянно трябва да поддържат красотата си.

Кожа - Как гримът вреди на кожата

Как гримът вреди на кожата

29.10.20180151

Вреди ли гримът на нашата кожа? Много жени смятат, че кожата се набръчква след прекомерна употреба на грим. Но дали това е така? Оказа се, че схващането е погрешно и има куп други фактори, които предизвикват появата на бръчки.

Кожа - Как се почиства йод от кожата?

Как се почиства йод от кожата?

26.10.2018048

Може би сте белили пресни орехи. А може би сте прочели, че с йод можете да заздравите ноктите си. Или пък сте се възползвали от свойствата и сте намазали рана по тялото си. Без значение, в момента щом четете тази статия, то вероятно търсите изход

Кожа - Колко често е добре да се къпем?

Колко често е добре да се къпем?

25.10.20180832

Колко често е добре да се къпем? Това е любопитен въпрос, който няма еднозначен отговор. Особено за България - страна, в която се поздравяваме с Чистата баня, след като се изкъпем. Българите сме традиционалисти и смятаме, че веднъж в седмицата,

Кожа - Как да подобрим еластичността на кожата?

Как да подобрим еластичността на кожата?

24.10.2018059

Ходът на времето си казва тежката дума. Няма как да му попречим, но все пак можем да забавим остаряването. Ето как да се погрижите за еластичността на кожата си.

Кожа - Грижа за кожата преди сън

Грижа за кожата преди сън

12.10.2018070

Грижата за кожата преди сън е от изключително голямо значение за нейното здраве и вид на следващия ден. През деня тя е подложена на суровите ултравиолетови лъчи, прах, замърсен въздух, сурови химикали и други неблагоприятни условия на околната среда.

Кожа - Подмладяващ масаж за лице в 4 лесни стъпки

Подмладяващ масаж за лице в 4 лесни стъпки

03.10.20180531

Кожата на лицето е подложена на най-много външни фактори през всички сезони. Освен кремове и маски, е добре да се грижим за нея и с масажи.

Кожа - Как да изравним тена на кожата по естествен начин?

Как да изравним тена на кожата по естествен начин?

02.10.2018021

Често след летния период дамите страдат от тъмни петна по кожата, които подронват самочувствието им. Тези пигментни петна може да са резултат от слънчево изгаряне, различни инфекции или кожни заболявания.

Кожа - Грешки, които състаряват кожата

Грешки, които състаряват кожата

29.09.201805564

Процесът на стареене е необратим, но това не значи, че не можем да го забавим и да остаряваме красиво. Има ежедневни навици, които могат да състарят кожата. Важно е да разберем кои са тези грешки и да ги избягваме.