Спазвай тези 7 правила за здрава, млада и вкусна вагина

Спазвай тези 7 правила за здрава, млада и вкусна вагина

Здравето на половите органи при жените изискват особена грижа. Грижата е основна превенция срещу всякакви заболявания и неприятни състояния.

1

Полови органи

Полови органи - последните теми, избрани публикаци и препоръки. Практична информация за Полови органи от Ezine.bg. Списък на статиите за Полови органи. Online портал за здравословен живот, фитнес, дом и градина, семейство и деца и Полови органи.
Полови органи - Народната медицина при сърбеж в интимната област

Народната медицина при сърбеж в интимната област

21.11.2015030776

Единственият начин да се държи под контрол развитието на вагиналните гъбични инфекции, е стимулиране на имунната система. Затова хомеопатичната терапия и народната медицина понякога са много по-ефикасни от традиционните лекарства.

Полови органи - Интимните гелове докарват гъбички

Интимните гелове докарват гъбички

11.06.2013013313

Интимните гелове, които се използват като лубриканти за по-добро усещане по време на любовния акт, могат да предизвикат поява на гъбички.

Полови органи - Премахване на кондиломи с оцет

Премахване на кондиломи с оцет

10.04.20130212668

Рецептата е следната: Голям памучен тампон се напоява с ябълков оцет и се поставя на заразеното място. Остава се да престои около 40 мин. Оцета доста ще щипе, но резултата си заслужава. При следващите процедури се стремете да мажете само кондиломите, с па

Полови органи - Боровинки и мечо грозде облекчават цистита

Боровинки и мечо грозде облекчават цистита

04.12.201001695

Циститът е много неприятна болест, която атакува жените през зимата. Циститът се провокира от чести възпалителни заболявания на вътрешните полови органи, които са в съседство с пикочния мехур и уретра

Полови органи - Глупавите мъже са с по-голям пакет

Глупавите мъже са с по-голям пакет

21.01.201004702

Големият “пакет на мъжа е компенсиран от природата с малък по обем мозък. Так глупавият мъж интригува жените в сексуален план. Мъжете с голям мозък са ощетени откъм пълнеж на дюкяна.

Полови органи - Златото разрушава сексуалността

Златото разрушава сексуалността

27.08.200902354

Златото може да доведе до проблеми в сексуалността. Мъжете са по-уязвими от жените. Мъжките полови органи са лабилни при продължителното носене на бижута от злато.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни