Хороскоп

Хороскопи

Хороскопи, зодии, астрологични съвети и материали. Хороскоп от Ezine.bg. Потопи се в света на хороскопа.
Най-загадъчните зодииНай-загадъчните зодииИма много загадъчни хора, това е така, защото техните зодии са загадъчни. Нека видим кои са най-загадъчните и тайнствени зодии.
Професия според зодията: Каква да е първата ти работаПрофесия според зодията: Каква да е първата ти работаНякои казват, че зодиакалният знак, под който сме родени, определя живота ни. Каква професия и първа работа трябва да изберете според зодията си.
Обвързване с Дева - за какво трябва да сме подготвениОбвързване с Дева - за какво трябва да сме подготвениДевите могат да предложат много на човека, с когото са във връзка. Те са добри партньори във всеки един смисъл на думата. Обичливи и моногамни са, напълно отдадени на семейството и дома.
Какъв е идеалният партньор според зодия ДеваКакъв е идеалният партньор според зодия ДеваДевите са сред най-сложните знаци в Зодиака. Какво трябва да знаем за обвързване с Дева? Кой е идеалният партньор за Дева?
Кои са най-злопаметните зодии?Кои са най-злопаметните зодии?Човешко е да е греши и благородно е да се прощава. Няма човек, който да не е сбъркал някога някъде, пък било то и неволно. Така е устроен светът и няма как да се измъкнем без никакви грешки.
Интереси и хобита на зодия ТелецИнтереси и хобита на зодия ТелецТелците, които са от 20 април до 20 май, са всъщност първия земен знак от небесния кръг, в който отличаваме 12 зодии. Какви са хобитата и интересите на Телците?
Кои са най-емоционалните зодииКои са най-емоционалните зодииКои са най-емоционалните зодии? Всички имаме емоции, но при някои от зодиакалните знаци те са много по-силно изразени. Емоционалните зодии силно преживяват ситуациите, тревожат се за всичко.
Кои зодии най-много ценят семействотоКои зодии най-много ценят семействотоСемейството винаги е много важна част от живота. То е първи приоритет за много зодии. Кои зодии ценят най-много семейството и можете да имате сериозна връзка с тях?
За какъв идеален партньор мечтае зодия ТелецЗа какъв идеален партньор мечтае зодия ТелецТелците са едни от най-семейно ориентираните зодии. Кой е идеалният партньор за Телец? Ето за каква половинка мечтае зодия Телец!
Ревниви ли са ТелцитеРевниви ли са ТелцитеРевниви ли са Телците? Телците имат огромни проблеми с ревността. Тя е неизменна част от характера им и е естествено продължение на личните им качества, но защо това е така?