Иновации

Иновации

Иновации , новости, статии и материали. Иновациите в нашия живот. Инновационни технологии перспективи.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Противозачатъчно хапче за мъже скоро на пазараПротивозачатъчно хапче за мъже скоро на пазараАмерикански учени, които провеждат тестове на противозачатъчно хапче с група мъже, заявиха, че то е безопасно, понася се добре и ефектът от него е обратим.
Всичко, което трябва да знаете за контактните лещиВсичко, което трябва да знаете за контактните лещи
02 Януари
Хриси
Контактните лещи станаха изключително популярен начин да подобрим зрението си, без да се налага да носим очила. Вижте всичко, което трябва да знаете за контактните лещи.
Селфитата правят носа ни огроменСелфитата правят носа ни огроменГолемият нос е сред неприятните естетически проблеми. Ако не искате той да изглежда огромен на снимки, забравете за селфитата.
Мода: Предложение за брак с авокадоМода: Предложение за брак с авокадоНов хит в предложенията за брак. Да поискаш ръката на любимата жена с авокадо стана супер модерно.
Еврика! Литиум е търсеното лекарство против стареенеЕврика! Литиум е търсеното лекарство против стареенеОт зората на цивилизацията човечеството се опитва да намери ефикасно средство срещу опустошителния ефект на старостта, но винаги се е проваляло. Сега обаче група учени от Медицинския колеж в Харвард смятат, че са открили средство срещу стареенто
Внимавайте! Вече отвсякъде дебнат съблазнители под наемВнимавайте! Вече отвсякъде дебнат съблазнители под наемФирма набира кандидати за нова професия. Тя се нарича съблазнител под наем и подлага на тест съпрузите.
Мобилното приложение, което ще ти каже защо си нещастенМобилното приложение, което ще ти каже защо си нещастен
28 Ноем.
Антония Р.
Случвало ли ви се е да ви залее вълна на лошо настроение, макар че денят ви е започнал добре? Вече има мобилно приложение, което не само че ще обясни лошото ви настроение, а и ще очертае моделите на поведението ви.
Умна възглавница ви събужда с музика и слънчеви лъчиУмна възглавница ви събужда с музика и слънчеви лъчиАко някога сте си мечтаели да се събуждате от слънчеви лъчи, които галят лицето ви, а около вас да чуруликат птички, вече има начин, с който да сбъднете мечтата си.
Вече е възможно да си татуираш гласа на любимия човекВече е възможно да си татуираш гласа на любимия човекБлагодарение на новите технологии може да забравите за стандартните татуировки на името или лика на вашия любим. Вече може да си татуирате гласа му и да го чуете веднага щом пожелаете.
Високотехнологично яке ще ви предпазва от пневмония и грипВисокотехнологично яке ще ви предпазва от пневмония и грип
07 Февр.
Антония Р.
Ново и високотехнологично яке, по което работят учените от Уганда, ще може да диагностицира пневмония и други белодробни заболявания много по-бързо от лекарите.