Сватба

Сватба

Сватбени съвети и материали в Ezine.bg. Сватбата от А до Я. Всичко за организацията на сватба.
Сватбата е най-стресиращият ден за мъжаСватбата е най-стресиращият ден за мъжаЗа представителките на нежния пол раждането на бебе, смяна на работното място, както и преместването в ново жилище са много по-стресиращи, отколкото деня на сватбата. За мъжете обаче денят на сватбата е най-стресиращото събитие в живота им
Красивата булка гарантира щастлив бракКрасивата булка гарантира щастлив бракАко приемем, че при мъжете красивата половинка е достатъчна причина да останат щастливи през целия си семеен живот, то при дамите нещата не стоят по този начин.
Коледните празници са най-подходящото време за предлагане на бракКоледните празници са най-подходящото време за предлагане на бракПроучване във Великобритания сочи, че коледните празници са най-подходящото време, в което мъжете могат да направят предложение за брак на своята половинка.
Как да си направим моминско партиКак да си направим моминско партиТъй като булката несъмнено има много насъбрани емоции, ако направите парти във вечерта преди сватбата, може нещата да се объркат.
Идеи за практични сватбени подаръциИдеи за практични сватбени подаръци
15 Август
Admin
Да, положението става още по-сложно, ако не познавате добре вкусовете на младоженците. Но това не е причина за тревога, защото ще ви помогнем с няколко идеи за практични сватбени подаръци, които никога не са излишни
Глобяват за неконсумиран бракГлобяват за неконсумиран брак
13 Август
Антония Р.
51-годишният французин Жан-Луи бе глобен в размер на 8. 5 милоиона евро за това, че не изпълнявал брачните си задължения. Подобен процес бе проведен през 2011 г. в Дубай.
Как да организираме ергенско партиКак да организираме ергенско парти
01 Юли
Admin
Избран сте за кум и освен отговорността за пръстените ви се пада и тази за организацията на ергенското парти. Предполага се, че партито трябва да е невероятно забавно, но самото му организиране може лесно да ви причини доста тревоги
По-пищна сватба - кратък брачен животПо-пищна сватба - кратък брачен животПовечето двойки, които са имали огромни сватбени тържества, се развеждат известно време след това. Младото семейство потъва в сериозни дългове още в самото начало на брачния си живот и т. н. Пищните сватби често са причина за равод
Сватбени талисманиСватбени талисмани
22 Април
Admin
Бижута във формата на луна или слънце са задължителни за младоженците, защото са силни сватбени талисмани. Колие с три и повече луни спомага за по-бързото зачеване.
Месецът на сватбата определял семейното щастиеМесецът на сватбата определял семейното щастиеСъществуват суеверия, че месецът, в който се състои женитбата, определя семейния живот. В кой месец да се оженим за любов, в кой месец - за пари и благоденствие, в кой месец да не се женим.