Тийнейджъри

Тийнейджъри

Тийнейджъри, съвети и материали за тийнейджърските взаимотношения. Тийнейджърът в днешния модерен свят.
Как да възпитаваме тийнейджър?Как да възпитаваме тийнейджър?Какво е характерно за тийнейджърската възраст и как можем да възпитаваме един тийнейджър, така че той да се превърне в един (поне) относително разумен и здравомислещ човек? В периода 13-19 години в организма на младежите и девойките буквално бушува.
Как да възпитаваме момичеКак да възпитаваме момичеМного родители, които са се сдобили с женска рожба, смятат че нейното отглеждане е много по-лесна задача в сравнение с това на момченцата. Няма конкретни правила, които да спазвате, ако трябва да възпитавате момиченце
Късен пубертет - какви са причините?Късен пубертет - какви са причините?Забележителният период, през който детето съзрява и се превръща в млад мъж или жена, е известен като пубертет. Какви са причините за късен пубертет?
Зависимостите при тийнейджърите и как да се справим с тяхЗависимостите при тийнейджърите и как да се справим с тяхТийнейджърските години са труден период за всеки, тъй като пубертетът може тотално да побърка всяко момче или момиче. Но това е период, в който могат да се отключат зависимости. Вижте как да се справите с тях.
Топ 4 съвета за родители на абитуриентиТоп 4 съвета за родители на абитуриентиАбитуриентският бал е преломен момент в живота на всеки подрастващ. Единствените по-стресирани от абитуриентите в този миг са техните родители.
Учени: Да дадете чаша бира на тинейджър вкъщи е огромна грешка!Учени: Да дадете чаша бира на тинейджър вкъщи е огромна грешка!
14 Април
Антония Р.
Много от родителите смятат, че ако позволят на тинейджърите у дома да пият по чаша бира или вино, ще ги възпитат на отговорно отношение към алкохола, но статистиката показва точно обратното.
Подранилият пубертет идва с наднормено тегло при момчетатаПодранилият пубертет идва с наднормено тегло при момчетатаРанният пубертет при момичетата увеличава риска от наднормено тегло. Това ги предразполага към висок индекс на телесна маса.
Бродерии по ръцете – новата опасна мода сред децатаБродерии по ръцете – новата опасна мода сред децатаБродериите по ръцете е поредната опасна мода, която превзема света. Тя води своето начало от Китай и се разпространява масово сред тийнейджърите.
Как да забележите, че тийнейджърът ви е депресиранКак да забележите, че тийнейджърът ви е депресиранНапрежението в училище, личните взаимоотношения и бушуващите хормони могат да поставят повечето тийнейджъри в ситуация, в която те не могат да се справят със своите емоции. Малцина ще ги опишат като депресирани.
Ето в коя възраст децата причиняват най-много стрес на майките сиЕто в коя възраст децата причиняват най-много стрес на майките сиАко сте млада майка, може би смятате, че първата една година след раждането е най-стресиращият период в живота ви с липсата на сън, притесненията около новороденото, памперсите и постоянния рев? Не, не е така.