Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Според мен е някакво привличане. Нали знаеш "Чуждото е най-сладко", после като го имаш вече не ти се струва толкова бляскаво и предизвикателно. Съвета ми е да си насочиш енергията и харесването в друга посока и може да даде резултат. :)
Анонимен коментира:
Защото иска разнообразие и се пробва на която му пусне. Явно тази "грозната" на него му се е видяла красивичка и е решил да опита. Е, онази въпросната му се е предложила и е станала работата.
Анонимен коментира:
Е, то в тази ситуация сигурно си на седмото небе, че ти е обърнал внимание най-сетне и дори по такъв начин (да ревнува еди коя си) се е докопал до теб. Това само по себе си ти вдига самочувствието, нали? Върни му жеста и ако той се отдръпне веднага или след евентуална последвала целувка, му кажи, че си го направила заради някой си. Така няма да ти стане тъпо :D Ама все пак внимавай да не се стигне до друга фаза, в която той ще те наеб* , за да дразни тая и оная....
Анонимен коментира:
Ей, това човеците са опасно нещо! Преди време чух една приказка: "Ако хората нямат проблеми си създават такива, или ако имат проблем, гледат да го направят още по-голям". Поуката е ясна, няма да коментирам повече!
Анонимен коментира:
Тая твойта е меко казано шаврантия !!! От цялата история не ми стана ясно само защо ти продължаваш да се занимаваш с нея, като я виждаш каква е и се чуди само на чий х*й да скокне?!!?
Анонимен коментира:
Започвай да го каниш у вас! Първо за малко, после увеличи времето. Нека приятелчето прекарва повече време във вашата къща, да опознае семейството ти и те него. Ще го харесат и нещата ще се наредят. Поне при мен така се получи. :)
Анонимен коментира:
И ти пък къде точно прочете, че младежа е "влюбен" ?? Той просто си каза, че я харесва и иска да я заговори.
Анонимен коментира:
След време ако имаш мъж и дете и той така хойка по други ще видим дали така ще си мислиш да нападаш чужди мъже или ще се опитваш да съхраниш своето!!! Защото на днешно време е много трудно да имаш доверие на някой и да създадеш живот с него. Човека го е направил, не се опитвай да го съблазняваш и да го вкарваш в грехове! А ако си толкова "отлична" вземи и се понагласи, удари едно късо рокленце, че частите ти да са публично достояние, мини през няколко дискотечки и си хвани колкото щеш мъжаги за сексуални развлечения!
Анонимен коментира:
А ти какво се вреш в чужди работи? Седнала да пише историите на някой друг...
Анонимен коментира:
Какъв е проблема тогава? Аз съм почти 4 години с моя приятел пък той не се и сеща за такива работи :D Ако нямаш сериозна причина какво чакаш тогава?! Действай!
Анонимен коментира:
И как една година като е бил в чужбина не се е свързал с теб по никакъв начин? Или като е решил да замине, защо не ти е казал нищо? Според мен не се занимавай с този, бившия, дето те е оставил в неведение 1 година, ами си гледай реалността и настоящето.
Анонимен коментира:
Хахаха и моя приятел е мързелан. Учи се в университета, обаче чакаше наготово майка му да му изпрати парички. Колко време го ръчках, та сега господина най-сетне си намери работа (занимава се с компютърна игра) :D и поне печели пари и е доволен от това. Но виж, проблема със спането си остава. Като е почивка не може да го вдигнеш. :D :D :D Мъже, какво да ги правиш, мързи ги и това е. А щом твоя принц толкова време не е показал признаци на подобряване, не очаквай нещо да се промени занапред. По-добре се огледай за друг вариант, после да не съжаляваш ако му родиш деца на този и гледаш хем бебета, хем и ГОЛЯМОТО БЕБЕ :)
Анонимен коментира:
И моя приятел ми правеше такива ревности и проблеми. Направихме си общ скайп, имаше ми паролите от фб, от пощата, от навсякъде. Не съм му давала поводи и не съм се занимавала с други момчета. Накрая някак си отведнъж спря. Заедно сме си, обичаме се, но не ми прави скандали и такива ревности. Незнам при вас какъв е случая, но май младежа си търси "повод" да се махне от теб, дори и начина да е такъв елементарен и простоват... Поговори с него насериозно и го питай за причината, не би могла да е толкова проста наистина.
Анонимен коментира:
Мен ако питаш изживей си романса. Годините нямат значение, когато има привличане между вас. Друг е въпроса ако господина е женен/разведен/с деца или някакви други ангажиращи постановки. Ти си решаваш. :)
Анонимен коментира:
Има нещо вярно в приказката " Хубавите ябълки свинете ги ядат" ... Трудно е да се изгради стабилна връзка в днешно време. Малките момиченца станаха к*рволя на 11-12 год. , момчетата бройкаджии и стана еднаааа.... Не останаха много, които да оценяват малките, стойностни и наистина важни неща в и без това трудното ни ежедневие. Дано попаднеш на добро и съвестно момиче, пожелавам ти го! :)
Анонимен коментира:
Ами ти вече си прекалил с нея... Много е късно. :( Виждаш ли как с характера си и постоянната ревност отдалечаваш момичето от себе си, накрая на него му писна и си заминава. И с моя приятел беше така! Много пъти съм му казвала фалшивото "Край!" само и само да спре с безпочвени обвинения и подозрения върху мен! Добре, че не знам какво му стана и се спря. При нас различното е само, че аз никъде не излизам без него, и ми е приятна неговата компания.
Анонимен коментира:
Бих могла да те посъветвам: Щом не си щастлива и помежду си имате само скандали, не виждам смисъл да се занимаваш още с него! Ако той те обичаше и държеше на теб щеше да направи и той някакъв компромис, да седнете, да го обсъдите като големи, зрели хора. Или какво иска? Да те върже за него, да те накара насила да живееш на място, на което не искаш, да работиш някаква мизерна работа и да живеете като скотове? Хубаво е, че имаш образование, че искаш да се развиваш, че имаш мечти и потребности. Големия град определено е привилегия, и не виждам защо той не иска да се премести. Ти си знаеш, но пак казвам, не позволявай на някого да те спира в растежа и развитието ти! Успех! :)
Анонимен коментира:
Ти си много глупава!!!! Момчето ти е показало, че те обича и държи на теб. Какво толкова се заяждаш, ако е говорил с момиче? Какво от това? Няма право да има приятелки ли? Вдигаш му сцени, скандали, правиш му проблеми... Това един мъж, колкото и да обича приятелката си, няма да го позволи вечно! Вземи и се оправяй, и спри да се държиш толкова истерично и детинско, защото ще го загубиш и като приятел след време. И не пренебрегвай мнението на твоето и неговото семейство - в повечето случаи те са прави и виждат нещата по-добре отстрани!