Бъдещето или миналото

Бъдещето или миналото
Здравейте!

Аз съм жена на 21 години и имах приятел на 23. Бяхме заедно 5 години и се обичахме безумно много, докато 1 ден не катастрофирахме с мотор. Той влезна в болница, беше в кома дълго време, много страдах. . чаках 1 година да се оправи, и когато веднъж отидох до болницата ми казаха, че вече няма такъв човек, паникьосах се. . Свързах се с майка му и тя ми каза, че той се е оправил и е заминал за чужбина с момиче.

Бях съсипана. Не можех да се свържа с него по никакъв начин. Страдах още 1 година. Една вечер две мои приятелки ме извикаха на дискотека с тях и аз реших да отидя. Там се запознах с едно много добро и симпатично момче. Излизахме почти всеки ден. Веднъж ме заведе в тях и гледахме филми. После искаше да ме изпрати до нас и извади мотора си от гаража. Веднага започнах да плача, защото мотора беше подобен на този с който катастрофирахме с бившия ми приятел.

Но след време с този човек от дискотеката-Мариян се събрахме и бяхме заедно 1 година и половина . Бях много щастлива и влюбена в него. Един ден обаче на вратата ми чукаше един мъж. Отворих му и какво да видя? Бившия ми приятел , който беше заминал за чужбина. Поканих го да влезне в нас и си говорихме цял ден.

Оказало се е , че е бил наистина в чужбина , но да се лекува. Майка му е била излъгала , защото не ме харесвала , дори тя си го призна. . Сега съм толкова объркана. . Не знам какво да правя. . Моля ви дайте ми някакъв съвет, не знам вече кой да попитам, към кой да се обърна. . много боли . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (11)

Изпрати
Един катастрофирал спомен
Един катастрофирал спомен
11.05.2015 22:14
Продължи напред с новият си приятел, достатъчно си страдала за да прави крачки назад и да се връщаш при старата любов а и все пак за това тя е стара , за да бъде истинска и в миналото. Ако искаш остани си приятелка с него (старата любов) но го дръж на страна от себеси. Не Прави Тази Грешка да се връщаш при него, нека той и всички между вас да остане само като един добър и хубав спомен.
1
0
кате
кате
02.05.2014 12:07
продължи напред .
1
0
Jerika
Jerika
26.04.2014 10:52
В тази история , не ми се връзва как така, изведнъж той замина без ти да разбереш ???? Бил се бил оправил.... колко време не си ходила в болницата ,че да е "когато веднъж отидох до болницата" ?
1
0
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
20.04.2014 19:27
И как една година като е бил в чужбина не се е свързал с теб по никакъв начин? Или като е решил да замине, защо не ти е казал нищо?
Според мен не се занимавай с този, бившия, дето те е оставил в неведение 1 година, ами си гледай реалността и настоящето.
8
0
Катя
Катя
19.04.2014 12:49
Момичета,много са интересни историите Ви и ги чета с удоволствие!Но правописа Ви е убийствен,постарайте се да пишете грамотно! Така ще получавате и съветите,които очаквате...
2
1
сс
сс
16.04.2014 10:26
еее ама ти много си тъгувала за бившия си приател щом веднага си си намерила друг това е истинската лубовъ предполагам ти е доста трудно кои обичаш повече. огромна болка и тежест стои на твоите плещи тая история е измислена бе хора не се връзваите мацка кои се бе по добре бившиа ли или новия ?
1
3
Пръд
Пръд
12.04.2014 21:08
Като сценарий на филм сте 3 метра под земята за момент! Не ги разбирам тея мотори скорости защо се впечатлявате, общо взето цялата история ми е малко мътна звучи ми несериозна, неискрена! Да сте живи и здрави!
3
0
Елияна
Елияна
12.04.2014 13:42
В цялата тази история ми се струва, че има нещо гнило. Според мен бившия ти приятел е послушал майка си, която не те харесва, но сега след като си с друг е завидял на щастието ти и иска да ти попречи да си щастлива. Нали не мислиш, че след като се е спукало едно гърне отново ще е същото ??? Живей си живота и гледай само напред ...
7
0
ажии
ажии
11.04.2014 23:06
Човек който толкова дълго не те е търсил какво очакваш,би трябвало до сега да си направиш оценката що за човек е тъкаче може клише да звучи но само напред никога назад.
7
0
Але
Але
11.04.2014 16:26
Значи 5 години сте били заедно, обичали сте се толкова много и накрая катастрофирате, пича заминава да се лекува за чужбина и за година и половина нито е писал, нито е звъннал, някой статус у фейса.. нещо?.. нищо? Ами ти? Никаква реакция да го потърсиш? Айде де?

И друго - ако толкова си влюбена в този Мариян, защо въобще се замисляш за някой друг? Явно не го обичаш чак толкова..

И в крайна сметка дилемата ти е дали да зарежеш човека с който си сега и уж много сте влюбени за да бъдеш с някакъв дето толкова време не намери да ти напише дори едно съобщение "Жив съм, добре съм" или нещо подобно?

Отговори си на тези въпроси и решението ще си дойде само. Успех.
10
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: