Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
И аз имам подобна история в момента, но аз успях да се съвзема. Определено трябва да се отдръпнеш. Остави го той да ти пише първи, не задълбочавайте темите много навътре, по повърхностни неща и гледай да се дистанцираш поне докато всички приключи с нея или ако не, докато си намериш някой друг. Но не допускай да бъдеш заслепена само от него и с мисълта, че той ще я остави и ще сте заедно. Защото до тогава ти може вече да нямаш чувства към него, а и по този начин сама пречиш на себе си да бъдеш щастлива, като не допускаш друг мъж до себе си. За това се отдалечи и просто продължи все едно сте само познати/приятели.
Анонимен коментира:
Не виждам конкретен проблем. И приятелство м/у мъж и жена съществува, просто винаги и не при всички се получава.
Анонимен коментира:
Не съм съгласна с всичко казано от карамелчето. Не е нужно да " избухваш " в такъв смисъл. Най - добре ще е да поговориш за това, след като сте 9 клас мисля, че поне ще те изслушат. Не започвай с караници и мръсотии. Просто говорете. Ако не се промени нищо тогава потърси друг вариант, но наистина не стой безучастно и чакай да те мачкат.
Анонимен коментира:
В този случай ми е малко трудно да ти дам правилен съвет. Щом е пожелал теб, значи наистина те иска, а това че иска време е нормално. Още не е свикнал с теб, все още му трябва време да те опознае. Имай търпение. Наистина е трудно това. Имах подобен случай, само че се разделих с приятеля ми с който бяхме заедно 6 месеца и го познавах до болка. Но след около седмица започнахме да излизаме с един приятел и той тогава пожела да бъде с мен, но аз му отказах, просто защото е наистина трудно от един човек с който си бил толкова време да опиташ с друг. Просто имай търпение и не му мрънкай за това или му се сърди, защото най - много да му писне. А относно онова за снимката не виждам нищо лошо, това може да му е един прекрасен спомен, или много такива, защо да ги заличава?! След като е избрал теб, не мисля че ще е заплаха.
Анонимен коментира:
Благодаря за съвета и честно казано не си падам по възрасти мъже, дори когато чета разни истории за 16 годишни момичета с мъже на по 34/35 се меко казано отвращавам. Плаши ме дори факта когато написах излечението, че харесвам мъж на 28. Вярно е, че си падам по зрели момчета, но по най - много на 19/20 годишни. За първи път ми харесва мъж на 28. Но на външен вид изглежда по млад и се заблудих.
Анонимен коментира:
Нямах предвид скучна в такъв смисъл. По - точно темите които вълнуват връстниците ми за мен са прекалено детински. Техните разсъждения са все още като на ........деца. Това е нормално, но аз се чувства не на място поради причината че трябва да се смея на неща, които за мен не са смешни и едва ли не са глупави. Заради това и има само 2/3 приятелки на моята възраст с които намирам обща тема на разговор.
Анонимен коментира:
Съгласна съм с МК. Не мисля, че е правилно дори да поддържате все още контакт и мисълта, че той ти е първия е....
Анонимен коментира:
Това, че той си е намислил да има такава приятелка, не означава че не иска да бъде с теб. Излезте, поговорете си лице в лице и може би нещата ще се променят, може да се влюби в начина ти на говорене, усмивката ти или може би точно в този твой " недостатък ", че си по пълничка. А и не знам какво за теб е " пълно ", той може да иска някоя манекенка, но не всички имаме тази възможност да изглеждаме така, за това, че не мисля че е нужно да се тревожиш за това след като сама каза, че сте създадени един за друг.
Анонимен коментира:
Благодаря ви за съветите... но все още не мога да го забравя. Дори от скоро си пишем с тази моя " приятелка " уж се разбираме с нея сега, шегуваме се, но няма как всичко да е както преди. И когато се сетя, че той е с нея и просто нервите ми не издържат. Изпаднала съм в ужасна депресия, не ям, не спя, само плача и тренирам. Залата ми помага малко поне, но когато се прибера отново започва всичко.
Анонимен коментира:
Към врагала. Не е нужно да съм бизнес дама, за да имам ангажименти. Имах работа, нарекох я ангажимент, не мисля че е грешно. И да, не трябва да се целуваме след като чувствата ни или поне моите бяха чисто приятелски. Не искам да сме от онези " приятели с привилегии " просто защото не е правилно да има такива. Или ще са приятели или нещо повече. Но това е друга тема. Просто не мисля, че това ме прави лесбийка, защото целувките ми харесаха.