Шофьорът на автобуса за училище ми беше първият

Шофьорът на автобуса за училище ми беше първият
Снимка: ezine.bg
Здравейте, имам нужда от съвет, а приятелите ми не могат да ми го дадат, за това реших да пиша тук. Историята е следната - от голям град съм, започнах да уча в гимназия, всеки ден пътувах с един и същ автобус, в един и същ час. Много ми харесваше шофьора.

Тъй като баща ми е шофьор на автобус, не беше трудно да намеря повече информация за него. . беше на 32, а аз само на 16. Започнах да общувам с него, виждахме се, беше ми първият. Влюбих се, но нямаше как да имаме връзка, просто нямаше. .

Първо - реакцията на родителите и близките ми, второ - хората, които щяха да говорят за нас, и най-вече за мен, че съм лека. И сега, година по-късно, продължавам да поддържам контакт с него, интимни отношения, но това не ми стига, искам да мога да изляза с него на разходка, на кафе, на ресторант или където и да е, а не само в леглото . .

Коментари (44)

Изпрати
няма значение
няма значение
24.04.2015 17:56
Абе то хубаво да искаш съвет. Ама аз не мога да проумея защо; когато питаш хората за нещо те ти обесняват;колко си неграмотен и тъп??? Най добрия съвет за мен беше това много добре казано от майка ми- не прави грешки заради някого прави това което си искала защото после ако съжеляваш знаеш;че избора си е бил лично твой. И това с кой си била не те прави лека жена силно се съмнявам някоя девица от коментиращите да е била само с един мъж и да се е омъжила за него. Много груби коментари ядосват ме а пък и вие не разбрахте ли; че съвет няма как да получите а само упреци? Пък за грамотноста хората споделят проблеми не са на испит нито по български;нито по литература.
0
0
Тони
Тони
15.04.2015 19:37
Няма да те съдя нито да ти казвам ,че си малка кучка ти вече си го направила и продължаваш да го правиш... Първо тоя човек е с някаква умствена изостаналост от връстниците си. Предполагам ,че изпитва някаква странна мания за величие ,когато чука далеч по млада жена. Добре да предположим ,че вие много се обичате и решавате да се ожените и да имате деца.След около 10-15 години ти ще бъдеш в разцвета на живота си ,зряла хубава жена ,на която и се прави секс ,а той ще е затлъстял чичко с бирено шкембенце.... Тогава какво и ти ли ще търсиш млади момчета ,които да те чукат??? Помисли за бъдещето момичетата на твоята възраст се развиват,учат,работят някои от тях имат едни прекрасни момчета до себе си с 3-4 години по-големи от тях ,което си е нормалната граница. Ако ти се става проста домакиня със средно образование продължавай да се чукаш с тоя! Поздрави :)
0
0
Щастливата
Щастливата
01.02.2015 13:45
В момента съм на 28г.Бях на 17г когато се запознах със съпруга си.Аз на 17г,а той на 32г.Започнах тайна връзка с него,в смисъл излизах само на места,където родителите ми не могат да ме видят.След 3г се пристраших и го запознах с родителите ми.Женени сме от 4г,и второто ни дете е на път...Идкам да ти кажа,че мнението на хората не е толкова важно..Баща ми бише доволен,че съм щастлива,не го интересуваше възръстовата ни разлика.
6
0
СДД
СДД
27.01.2015 13:40
А някой замисля ли се, че той е на 32, а тя на 16? Какво изобщо търси зрял мъж на 32 с гимназистка? Та това все още е подсъдимо....
8
0
една като теб
една като теб
12.01.2015 12:14
явно си влюбена ако той иска съберете се и се радвайте на живота заедно да не ти пука за коментарите
1
1
Ерина
Ерина
17.12.2014 14:03
Разбери дали няма приятелка и ако е сам започнете да излизате насам-натам без да се криете,но не казвай на родителите си все още,защото не знаеш дали след като се разкриете пред света връзката ви ще стане по-сериозна или ще я прекратите :)
2
0
гошо
гошо
18.11.2014 11:46
Човека ти дава занаята на тепсия бе ...усъвършенствай ебането,стани най -добрата в занаята,защото не знаеш по какъв начин ще си вадиш хляба един ден.Училището ще те усакати както навсякъде по света.Дори твойте учителки в училище се ебът за пари...това е практика.Извлечи максимална изгода от него по всеки възможен начин,и не слушай глупавите лелки който изяждат боя по три пъти в седмицата.и се водят семейни което си е договорена проституция по закон ,а се ебът като отвързани и имтират "чувства" с любовниците си.Нали ги виждаш твоите съученици "идиоти" който тотално са се набутали във световния "електронен концлагер".
5
18

Рейтинг

3.9
Общо 12 гласували
5 2
4 8
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: