Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Шофьорът на автобуса за училище ми беше първият

Шофьорът на автобуса за училище ми беше първият

Шофьорът на автобуса за училище ми беше първият
Здравейте, имам нужда от съвет, а приятелите ми не могат да ми го дадат, за това реших да пиша тук. Историята е следната - от голям град съм, започнах да уча в гимназия, всеки ден пътувах с един и същ автобус, в един и същ час. Много ми харесваше шофьора.

Тъй като баща ми е шофьор на автобус, не беше трудно да намеря повече информация за него. . беше на 32, а аз само на 16. Започнах да общувам с него, виждахме се, беше ми първият. Влюбих се, но нямаше как да имаме връзка, просто нямаше. .

Първо - реакцията на родителите и близките ми, второ - хората, които щяха да говорят за нас, и най-вече за мен, че съм лека. И сега, година по-късно, продължавам да поддържам контакт с него, интимни отношения, но това не ми стига, искам да мога да изляза с него на разходка, на кафе, на ресторант или където и да е, а не само в леглото . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (44)

Изпрати
няма значение
няма значение
24.04.2015 17:56
Абе то хубаво да искаш съвет. Ама аз не мога да проумея защо; когато питаш хората за нещо те ти обесняват;колко си неграмотен и тъп??? Най добрия съвет за мен беше това много добре казано от майка ми- не прави грешки заради някого прави това което си искала защото после ако съжеляваш знаеш;че избора си е бил лично твой. И това с кой си била не те прави лека жена силно се съмнявам някоя девица от коментиращите да е била само с един мъж и да се е омъжила за него. Много груби коментари ядосват ме а пък и вие не разбрахте ли; че съвет няма как да получите а само упреци? Пък за грамотноста хората споделят проблеми не са на испит нито по български;нито по литература.
0
0
Тони
Тони
15.04.2015 19:37
Няма да те съдя нито да ти казвам ,че си малка кучка ти вече си го направила и продължаваш да го правиш... Първо тоя човек е с някаква умствена изостаналост от връстниците си. Предполагам ,че изпитва някаква странна мания за величие ,когато чука далеч по млада жена. Добре да предположим ,че вие много се обичате и решавате да се ожените и да имате деца.След около 10-15 години ти ще бъдеш в разцвета на живота си ,зряла хубава жена ,на която и се прави секс ,а той ще е затлъстял чичко с бирено шкембенце.... Тогава какво и ти ли ще търсиш млади момчета ,които да те чукат??? Помисли за бъдещето момичетата на твоята възраст се развиват,учат,работят някои от тях имат едни прекрасни момчета до себе си с 3-4 години по-големи от тях ,което си е нормалната граница. Ако ти се става проста домакиня със средно образование продължавай да се чукаш с тоя! Поздрави :)
0
0
Щастливата
Щастливата
01.02.2015 13:45
В момента съм на 28г.Бях на 17г когато се запознах със съпруга си.Аз на 17г,а той на 32г.Започнах тайна връзка с него,в смисъл излизах само на места,където родителите ми не могат да ме видят.След 3г се пристраших и го запознах с родителите ми.Женени сме от 4г,и второто ни дете е на път...Идкам да ти кажа,че мнението на хората не е толкова важно..Баща ми бише доволен,че съм щастлива,не го интересуваше възръстовата ни разлика.
6
0
СДД
СДД
27.01.2015 13:40
А някой замисля ли се, че той е на 32, а тя на 16? Какво изобщо търси зрял мъж на 32 с гимназистка? Та това все още е подсъдимо....
8
0
една като теб
една като теб
12.01.2015 12:14
явно си влюбена ако той иска съберете се и се радвайте на живота заедно да не ти пука за коментарите
1
1
Ерина
Ерина
17.12.2014 14:03
Разбери дали няма приятелка и ако е сам започнете да излизате насам-натам без да се криете,но не казвай на родителите си все още,защото не знаеш дали след като се разкриете пред света връзката ви ще стане по-сериозна или ще я прекратите :)
2
0
гошо
гошо
18.11.2014 11:46
Човека ти дава занаята на тепсия бе ...усъвършенствай ебането,стани най -добрата в занаята,защото не знаеш по какъв начин ще си вадиш хляба един ден.Училището ще те усакати както навсякъде по света.Дори твойте учителки в училище се ебът за пари...това е практика.Извлечи максимална изгода от него по всеки възможен начин,и не слушай глупавите лелки който изяждат боя по три пъти в седмицата.и се водят семейни което си е договорена проституция по закон ,а се ебът като отвързани и имтират "чувства" с любовниците си.Нали ги виждаш твоите съученици "идиоти" който тотално са се набутали във световния "електронен концлагер".
5
18
нурсен
нурсен
10.09.2014 16:40
Момиче ти какво си мислиш това дето си споделила е аз дати кажа няма да стане никога намериси набори какво тарсиш сас женен мъж недеи си помисли честе серйозна враска имш даси мечтаеш момичетоми забрави за това малък спомен коту било било. Гледаи напрет продалжаваи животаси недеиси по мисли че има серйозни отношенияа сас тебе недеи дасе лажеш така оштеси на 16 г имаш много да пораснеш оште недеи после много ште сажелява един малък савет........
1
10
Виктор
Виктор
26.03.2015 19:40
МАЙКО МИЛА! Ти поне трети клас завършила ли си ? Да не си се опитвала да поставиш рекорд за най-много правописни грешки в три изречения ??? УЖАС! По-добре не давай съвети. Няма по-лошо нещо от човек, който не може да върже две изречения акъл да дава!
0
0
анонимен
анонимен
07.03.2015 17:10
За първи път ми се случва да напиша коментар, но просто не се сдържах, като видях колко неграмотен/на си ...... Като ходите на училище усвоявайте я малко тази информация, която ви се предоставя.Училището не е за отбиване на номера!!! Бъдете грамотни!!!! Засрами се не можеш да изпишеш правилно елементарни думи......
2
1
Enrg
Enrg
15.01.2015 00:00
Само едно не ми е ясно ти изобщо български учила ли си в училище???
3
3
..
..
11.01.2015 12:21
Марш на училище! Името не може да си напишете, пък тръгнали съвети да давате! П.П. в българският език има буква "щ" ..
4
1
ивайла
ивайла
11.05.2014 15:15
Педофил...
1
3
Анонимката
Анонимката
24.03.2014 12:00
За да поддържате контакт от толкова много време , трябва поне да знаеш дали не е в друга връзка и да те използва . Да бъдеш с човек на тази възраст е нож с две остриета . Ти си твърде малка , а той очаква от живота вече деца и семейство . Ако официално заявиш , че искаш да си с него той ще поиска точно това от теб . Не си струва да си проваляш живота . Вярно ако е първият за теб ще бъде болезнено да го забравиш , минала съм през почти същото . Просто създай контакт с други момчета .. Разликата е голяма и това ще изиграе много лоша шега , сълзи и болка :)
4
1

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 12
52
48
31
21
10
Дай твоята оценка: