Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Забременях и сега и двамата ме отбягват

Забременях и сега и двамата ме отбягват

Забременях и сега и двамата ме отбягват
Здравейте.

Ще започна разказа си, като спомена, че приятелят ми, с когото бяхме заедно 4 години, замина за Англия през август. В началото ми беше много трудно. Затворих се в себе си, почти не излизах, изгубих повечето си приятели. И въпреки че си говорихме всяка вечер, аз не спирах да плача, толкова ми липсваше!

Училището започна, уроците се трупаха, а аз не бях в състояние да уча. Един ден след часовете, класната ми ме извика и ми каза, че от следващата седмица ще има нов ученик от Варна в нашия клас. Даде ми за задача да разведа новото момче из училище и да му помагам докато се ориентира в града. Според нея това щеше да отвлече вниманието ми от случващото се и да ме разведри.

Това момче (ще го наричам Р), се оказа много добро. Бързо се сприятелихме. Беше ми трудно да се доверя на някого, след като изгубих толкова добри приятели, но все пак му дадох шанс. А и той по някакъв начин ми напомня на приятеля ми (Б). Като го погледна ми се иска да се разплача, често просто държах ръката му и си представях, че това е Б. Понякога той оставаше вкъщи за нощта. (А както казах всяка вечер разговарях с Б по скайп. ) Предполагам, че му е неприятно да вижда Р в моята стая посред нощ, но все пак знае, че ние сме само приятели.
През априлската ваканция излязох с Р на бар/дискотека. Пихме, танцувахме. Това е всичко, което помня.

Р каза, че съм припаднала, затова ме прибрал и останал с мен, въпреки че съм се свестила вкъщи. На следващия ден разбрах, че Б се прибира след седмица. Бях отново щастлива!

Още от пристигането си започна да мрънка, че прекарвам прекалено много време с Р, че не можем да излезем само двамата. Тогава му споменах, че имам записан час за гинеколог същия следобед и може да дойде с мен, въпреки че планирах да отида сама. Той ме придружи. Направиха ми тест и се оказа, че съм бременна. Как е станало? Защо не помня? Б се ядоса и веднага се обади на Р да дойде.

Той беше сигурен, че Р е виновника. Е, бил е прав. След като се успокоиха, Р разказа всичко, аз също разбрах в този момент. Било се случило онази нощ, когато съм припаднала.

От този ден нищо не е същото, и двамата ме избягват. Отново съм сама. Както бях през септември. Но сега е още по-тежко, загубих двамата най-ценни човека за мен. Гълтам антидепресанти през няколко часа. Животът ми е пълен ад!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
косара33
косара33
01.06.2016 10:06
Антидепресанти по време на бременност??????
1
0
anonim
anonim
23.07.2014 19:00
може да е запознаеме ако искаш пиши ми на емайла имам подобна история и аз
0
0
аноним
аноним
23.07.2014 19:01
бих искал да я споделя с някой като теб
0
0
Христова
Христова
06.06.2014 19:10
Боже защо те интерсуват толкова много а ти знаешли какво си направила по-добре сподели на своите родители те ще те насочат най правилно в тази ситуация ще получиш подкрепа тай нещата няма да се оправят бременна с антидепресанти това е апсурдно
1
1
Величка
Величка
12.05.2014 22:34
Всички съдите все едно сте безгрешни. Ситуацията е ужасна. Приеми това, което се е случило и продължи напред, наблягай на училището. С времето нещата ще се наредят.
2
0
ффф
ффф
13.05.2014 00:13
ситуацията дори не се е случила :D антидепресанти и бременост-слабо.Ученичка забременява и това,което я тревожи е гаджето.още по-слабо
1
1
bambi
bambi
12.05.2014 18:06
Трудно е, но имаш два вариянта. Или си избери един от двамата и се опитай да му обясниш,че ти е тежко сама и ако и той държи на теб ще се оправите. Другият вариянт е да ги забравиш и двамата и да си намериш някой нов с който да започнеш на чисто. Надявам се да се оправят нещата :)
0
0
Ади
Ади
12.05.2014 12:21
Да би мирно седяло, не би чудо видяло ...
1
0
ihtianderrr
ihtianderrr
12.05.2014 09:44
В същност ти си била в безпомощно състояние когато той те е забременил.
По закон това се нарича изнасилване и се счита за престъпление
5
0
кириссс*
кириссс*
11.05.2014 23:50
Неорентирано момиче си уж многа си обичала (Б) много си плакала и тнт.Със (Р) си излязала на бар,дискотека и припаднала че чак дане помнеш че сте се еб*ли че и бременна ами ти тъка ако ходиш на барове и дискотеки и припадаш и та пребират най различни мъже,ами тъка много ще забременяваш съветвам те да се отдадеш на учението си и по малко да ходеш по барове и дискотеки.
3
1

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: